HAYALİNİ GENÇ YAŞTA GERÇEKLEŞTİRDİ

AKHİSAR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2017 - 10:03, Güncelleme: 15.03.2017 - 10:03
 

HAYALİNİ GENÇ YAŞTA GERÇEKLEŞTİRDİ

Akhisar’da dünyaya gelen ve bedensel engelli olan 18 yaşındaki öğrenci Büşragül Çelik, kitap yazma hayalini, lise üçüncü sınıfta gerçekleştirdi. Genç yazar “Hayat Melodisi” isimli ilk kitabını çıkardı.
Akhisarlı 18 yaşındaki lise 3. sınıf öğrencisi Büşragül Çelik “Hayat Melodisi”  isimli ilk kitabını tanıtmak için Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti. Daha önce kitap tanıtımlarını da yapan Büşragül Çelik, babası Erhan Çelik ve annesi Fadime Çelik ile birlikte Belediye Başkanı Salih Hızlı makamında ziyaret ederek kitabını imzaladı ve hediye etti.     İLKOKULDA BAŞLADI Akhisar’da dünyaya gelen ve bedensel engelli olan 18 yaşındaki öğrenci Büşragül Çelik ilk ve orta okul eğitimini Bekir Pehlivanoğlu’nda gördüğü dönemlerde şiir ve kompozisyon yazmaya başladı. Daha sonraki yıllarda okumayı ve yazmayı seven Çelik, Akhisar Anadolu Fevzi Keskinoğlu Lisesi’ne başladığı dönemlerde kitap yazmayı hedefledi ve kısa sürede hedefine ulaştı. 7. sınıfta başladığı şiir ve kompozisyon yazılarına ara vermeden devam etti ve lise üçüncü sınıfta bu hayalini gerçekleştirdi. Popillon yayın evinde basılan kitabını Büşragül Çelik 16 Mart 2017 Perşembe günü Akhisar Belediyesi fuaye salonunda yapacağı 2.imza günü ile tanıtım yapacak. Tanıtıma Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya davet eden Çelik daha sonra kitaplarını Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak ve Ali Velestin için de imzaladı. Gösterdiği gayretlerinden dolayı genç yazarı tebrik eden Belediye Başkanı Salih Hızlı, kitap yazmaya devam etmesi gerektiğini vurguladı.      
Akhisar’da dünyaya gelen ve bedensel engelli olan 18 yaşındaki öğrenci Büşragül Çelik, kitap yazma hayalini, lise üçüncü sınıfta gerçekleştirdi. Genç yazar “Hayat Melodisi” isimli ilk kitabını çıkardı.
Akhisarlı 18 yaşındaki lise 3. sınıf öğrencisi Büşragül Çelik “Hayat Melodisi”  isimli ilk kitabını tanıtmak için Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti. Daha önce kitap tanıtımlarını da yapan Büşragül Çelik, babası Erhan Çelik ve annesi Fadime Çelik ile birlikte Belediye Başkanı Salih Hızlı makamında ziyaret ederek kitabını imzaladı ve hediye etti.
 
 
İLKOKULDA BAŞLADI
Akhisar’da dünyaya gelen ve bedensel engelli olan 18 yaşındaki öğrenci Büşragül Çelik ilk ve orta okul eğitimini Bekir Pehlivanoğlu’nda gördüğü dönemlerde şiir ve kompozisyon yazmaya başladı. Daha sonraki yıllarda okumayı ve yazmayı seven Çelik, Akhisar Anadolu Fevzi Keskinoğlu Lisesi’ne başladığı dönemlerde kitap yazmayı hedefledi ve kısa sürede hedefine ulaştı.
7. sınıfta başladığı şiir ve kompozisyon yazılarına ara vermeden devam etti ve lise üçüncü sınıfta bu hayalini gerçekleştirdi. Popillon yayın evinde basılan kitabını Büşragül Çelik 16 Mart 2017 Perşembe günü Akhisar Belediyesi fuaye salonunda yapacağı 2.imza günü ile tanıtım yapacak. Tanıtıma Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya davet eden Çelik daha sonra kitaplarını Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak ve Ali Velestin için de imzaladı.
Gösterdiği gayretlerinden dolayı genç yazarı tebrik eden Belediye Başkanı Salih Hızlı, kitap yazmaya devam etmesi gerektiğini vurguladı.
 


 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.