ALAŞEHİRLİLERİN KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÖZLEMİ BİTECEK

ALAŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2018 - 06:36, Güncelleme: 29.06.2018 - 06:36
 

ALAŞEHİRLİLERİN KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÖZLEMİ BİTECEK

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Alaşehir’de İzmir-Denizli karayolu üzerinde yapımına başladığı köprülü kavşak inşaatında çalışmalar devam ediyor.
Alaşehir’in en önemli sorunlarından biri olan ve ilçede trafik güvenliğini tehlikeye sokması nedeniyle vatandaşların yıllardır özlemini çektiği modern kavşak özlemi kısa süre içerisinde sona eriyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede İzmir-Denizli karayolu üzerinde yapımına başladığı köprülü kavşak inşaatında çalışmalar sorunsuz devam ediyor. BAŞKAN ERGÜN: "BU YATIRIMI İLÇEYE KAZANDIRMAK İÇİN HEYECANLA ÇALIŞIYORUZ" Yürütülen çalışmalar hakkında teknik bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Alt geçit köprüsündeki prekast panel montajı devam ediyor. Bunun yanı sıra yolda temel ve dolgu çalışması yapılıyor. Battı çıktı kavşağında yağmur suyu tahliyesi ve yağmur suyu drenaj hattı tamamlandı. Kaldırım, parke taşı çalışması ve korkuluk imalatı da önümüzdeki günlerde başlayacak. Bu anlamda vatandaşlarımızın özlemle beklediği yatırımı ilçeye kazandırmak için heyecanla çalışıyoruz" dedi. Trafik güvenliğinin üst düzeye çıkarılması amacıyla yapımına başlanan kavşağın önemine de değinen Başkan Ergün, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, en büyük temennimiz. İlçemize değer katacak bu önemli projenin hayırlara vesile olmasını ve kazasız belasız tamamlanmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı  
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Alaşehir’de İzmir-Denizli karayolu üzerinde yapımına başladığı köprülü kavşak inşaatında çalışmalar devam ediyor.
Alaşehir’in en önemli sorunlarından biri olan ve ilçede trafik güvenliğini tehlikeye sokması nedeniyle vatandaşların yıllardır özlemini çektiği modern kavşak özlemi kısa süre içerisinde sona eriyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede İzmir-Denizli karayolu üzerinde yapımına başladığı köprülü kavşak inşaatında çalışmalar sorunsuz devam ediyor.



BAŞKAN ERGÜN: "BU YATIRIMI İLÇEYE KAZANDIRMAK İÇİN HEYECANLA ÇALIŞIYORUZ"
Yürütülen çalışmalar hakkında teknik bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Alt geçit köprüsündeki prekast panel montajı devam ediyor. Bunun yanı sıra yolda temel ve dolgu çalışması yapılıyor. Battı çıktı kavşağında yağmur suyu tahliyesi ve yağmur suyu drenaj hattı tamamlandı. Kaldırım, parke taşı çalışması ve korkuluk imalatı da önümüzdeki günlerde başlayacak. Bu anlamda vatandaşlarımızın özlemle beklediği yatırımı ilçeye kazandırmak için heyecanla çalışıyoruz" dedi. Trafik güvenliğinin üst düzeye çıkarılması amacıyla yapımına başlanan kavşağın önemine de değinen Başkan Ergün, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, en büyük temennimiz. İlçemize değer katacak bu önemli projenin hayırlara vesile olmasını ve kazasız belasız tamamlanmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.