BAŞKAN PAZARCI ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

ALAŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2019 - 10:33, Güncelleme: 07.01.2019 - 10:33
 

BAŞKAN PAZARCI ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, pazarcı esnaflarıyla yemekli istişare toplantısında bir araya geldi.
Küçük yaşlarda baba mesleği olan pazarcılıkla ticari hayata atılan, ileriki dönemlerde kardeşleriyle birlikte Uçak Kardeşler Firması’nı kurarak sebze, meyve ve narenciye sektöründe ulusal ve uluslar arası başarılara imza atan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Yüzlerce pazarcı esnafının katılımıyla gerçekleşen toplanda Başkan Ali Uçak, pazarcıların taleplerini dinledi. Pazar tezgahında babası ve kardeşleriyle birlikte çekildiği fotoğrafların yer aldığı slayt gösterimi sırasında gözyaşlarını tutamayan Başkan Ali Uçak, “Biz yokluktan, yoksulluktan geldik. Semt pazarlarında zor şartlarda yetiştik. Anamızın babamızın bu zor şartlar altında bize sunduklarıyla büyüdük ve bu hayatta nereden geldiğimizi de asla unutmadık. Çünkü, şöyle demiş Hz. Mevlana; ‘Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini şaşırmayasın’ diye konuştu. PAZARCILAR ODASI BAŞKANININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI Başkan Uçak konuşmalarını şöyle sonlandırdı: “Yüce Allah’a şükürler olsun biz hiç unutmadık geldiğimiz pazar tezgahlarını. Ellerimiz donarcasına soğukta rızık peşinde koşmaktan hiç utanmadık. İşte bu akşam içlerinden biri olmaktan şeref duyduğum pazarcı esnafımızla birlik beraberlik yemeğindeydik. Ben onların sorunlarını çok iyi biliyorum ve onlar için elimden ne gerekiyorsa yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü ben Rahmet ve minnet ile andığım Pazarcı Hacı Musa’nın fotoğraflarda tezgah başındaki ufak çocuğu Ali Uçak’ım.” Konuşmalarının sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan Başkan Ali Uçak, Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Marhan’ın da doğum günün kutlamayı ihmal etmedi. Haber Merkezi  
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, pazarcı esnaflarıyla yemekli istişare toplantısında bir araya geldi.
Küçük yaşlarda baba mesleği olan pazarcılıkla ticari hayata atılan, ileriki dönemlerde kardeşleriyle birlikte Uçak Kardeşler Firması’nı kurarak sebze, meyve ve narenciye sektöründe ulusal ve uluslar arası başarılara imza atan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Yüzlerce pazarcı esnafının katılımıyla gerçekleşen toplanda Başkan Ali Uçak, pazarcıların taleplerini dinledi. Pazar tezgahında babası ve kardeşleriyle birlikte çekildiği fotoğrafların yer aldığı slayt gösterimi sırasında gözyaşlarını tutamayan Başkan Ali Uçak, “Biz yokluktan, yoksulluktan geldik. Semt pazarlarında zor şartlarda yetiştik. Anamızın babamızın bu zor şartlar altında bize sunduklarıyla büyüdük ve bu hayatta nereden geldiğimizi de asla unutmadık. Çünkü, şöyle demiş Hz. Mevlana; ‘Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini şaşırmayasın’ diye konuştu.

PAZARCILAR ODASI BAŞKANININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI
Başkan Uçak konuşmalarını şöyle sonlandırdı: “Yüce Allah’a şükürler olsun biz hiç unutmadık geldiğimiz pazar tezgahlarını. Ellerimiz donarcasına soğukta rızık peşinde koşmaktan hiç utanmadık. İşte bu akşam içlerinden biri olmaktan şeref duyduğum pazarcı esnafımızla birlik beraberlik yemeğindeydik. Ben onların sorunlarını çok iyi biliyorum ve onlar için elimden ne gerekiyorsa yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü ben Rahmet ve minnet ile andığım Pazarcı Hacı Musa’nın fotoğraflarda tezgah başındaki ufak çocuğu Ali Uçak’ım.” Konuşmalarının sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan Başkan Ali Uçak, Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Marhan’ın da doğum günün kutlamayı ihmal etmedi. Haber Merkezi
 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.