1'İ AĞIR 3 KİŞİ YARALANDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2017 - 13:47, Güncelleme: 22.06.2017 - 13:47
 

1'İ AĞIR 3 KİŞİ YARALANDI

Manisa'da motosiklet ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Demirci-Salihli karayolunun 25. kilometresinde gitmekte olan Osman Dağlar (43) yönetimindeki 64 DF 271 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Yasin Ersöz'ün (29) kullandığı motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı otomobil sürücüsü Osman Dağlar ile aynı araçta bulunan Ertan Gökdemir'i (43) Demirci Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazada ağır yaralanan Yasin Ersöz ise Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.   
Manisa'da motosiklet ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Demirci-Salihli karayolunun 25. kilometresinde gitmekte olan Osman Dağlar (43) yönetimindeki 64 DF 271 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Yasin Ersöz'ün (29) kullandığı motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı otomobil sürücüsü Osman Dağlar ile aynı araçta bulunan Ertan Gökdemir'i (43) Demirci Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazada ağır yaralanan Yasin Ersöz ise Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.