1.5 yaşındaki bebek koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2020 - 17:28, Güncelleme: 29.11.2020 - 17:28
 

1.5 yaşındaki bebek koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Batman'da 1 buçuk yaşındaki bebek, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, 1 buçuk yaşındaki Sakine Akdağ bir hafta önce koronavirüse yakalandı. Tedavisi için Batman’da özel bir hastaneye kaldırılan bebek yoğun bakım ünitesine alındı. BATMAN'DA VİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBEDEN EN KÜÇÜK HASTA Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Sakine Akdağ'ın Batman'da koronavirüs nedeni ile hayatını kaybeden en küçük hasta olduğu öğrenildi.
Batman'da 1 buçuk yaşındaki bebek, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, 1 buçuk yaşındaki Sakine Akdağ bir hafta önce koronavirüse yakalandı. Tedavisi için Batman’da özel bir hastaneye kaldırılan bebek yoğun bakım ünitesine alındı.

BATMAN'DA VİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBEDEN EN KÜÇÜK HASTA

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Sakine Akdağ'ın Batman'da koronavirüs nedeni ile hayatını kaybeden en küçük hasta olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.