35 hektar orman küle döndü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2020 - 15:24, Güncelleme: 01.08.2020 - 15:24
 

35 hektar orman küle döndü

Manisa’nın Turgutlu ve Ahmetli ilçe sınırında çıkan orman yangını kısmen kontrol altına alınırken, havadan ve karadan soğutma işlemleri devam ediyor. Yangın, Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Akçapınar Mahallesi ile Ahmetli ilçesine bağlı Hacıköse Mahallesi arasındaki ormanlık alanda çıktı. 35 hektar alanda etkili olan orman yangını sabaha karşı kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarında 8 helikopter, orman ve itfaiye arazözünün yanı sıra çok sayıda orman ve itfaiye personeli müdahale etti. Bölge Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler, Manisa Büyükşehir İtfaiye ekipleri, Turgutlu Belediyesi ekipleri yangın alanında çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa’nın Turgutlu ve Ahmetli ilçe sınırında çıkan orman yangını kısmen kontrol altına alınırken, havadan ve karadan soğutma işlemleri devam ediyor.

Yangın, Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Akçapınar Mahallesi ile Ahmetli ilçesine bağlı Hacıköse Mahallesi arasındaki ormanlık alanda çıktı. 35 hektar alanda etkili olan orman yangını sabaha karşı kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarında 8 helikopter, orman ve itfaiye arazözünün yanı sıra çok sayıda orman ve itfaiye personeli müdahale etti.

Bölge Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler, Manisa Büyükşehir İtfaiye ekipleri, Turgutlu Belediyesi ekipleri yangın alanında çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.