478 PAKET ELE GEÇİRİLDİ!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2017 - 12:13, Güncelleme: 08.08.2017 - 12:13
 

478 PAKET ELE GEÇİRİLDİ!

Manisa’nın Salihli ilçesinde, polis ekiplerince durdurulan bir otobüste yapılan aramada çikolata paketleri arasına gizlenmiş 478 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Ankara-İzmir karayolu üzerinde yapılan uygulamada bir otobüsü durdurdu. Yolcu otobüsünde yapılan aramada Suriye uyruklu A.E. isimli şahsa ait olduğu tespit edilen valizde bulunan çikolata paketleri içerisine gizlenmiş vaziyette toplamda 478 paket kaçak sigara ele geçirildi. Suriye uyruklu şüpheli A.E. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten işlem yapılırken, Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, kentte huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin devam edeceğini ifade etti.
Manisa’nın Salihli ilçesinde, polis ekiplerince durdurulan bir otobüste yapılan aramada çikolata paketleri arasına gizlenmiş 478 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Ankara-İzmir karayolu üzerinde yapılan uygulamada bir otobüsü durdurdu. Yolcu otobüsünde yapılan aramada Suriye uyruklu A.E. isimli şahsa ait olduğu tespit edilen valizde bulunan çikolata paketleri içerisine gizlenmiş vaziyette toplamda 478 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Suriye uyruklu şüpheli A.E. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten işlem yapılırken, Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, kentte huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin devam edeceğini ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.