6 RÜTBELİ ASKER GÖZALTINA ALINDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2017 - 08:57, Güncelleme: 22.06.2017 - 08:57
 

6 RÜTBELİ ASKER GÖZALTINA ALINDI

Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yaşanan besin zehirlenmesinin ardından yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 6 rütbeli asker, sağlık kontrolünden geçirildi. 
Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda 23 Mayıs, 16 ve 17 Haziran tarihlerinde yaşanan ve yüzlerce askerin etkilendiği besin zehirlenmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında yemek firmasından gözaltına alınan 40 kişiden sonra Tugay Komutanlığı'nda yemek kontrolünden sorumlu subay ve astsubaylardan oluşan 6 kişi daha gözaltına alındı.  Gece saatlerinde Manisa Devlet Hastanesine getirilen rütbeli askerler S.Ö., S.Ç., V.A., O.K.Y., A.Ö., A.K. yapılan sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Manisa Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.  
Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yaşanan besin zehirlenmesinin ardından yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 6 rütbeli asker, sağlık kontrolünden geçirildi. 
Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda 23 Mayıs, 16 ve 17 Haziran tarihlerinde yaşanan ve yüzlerce askerin etkilendiği besin zehirlenmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında yemek firmasından gözaltına alınan 40 kişiden sonra Tugay Komutanlığı'nda yemek kontrolünden sorumlu subay ve astsubaylardan oluşan 6 kişi daha gözaltına alındı. 
Gece saatlerinde Manisa Devlet Hastanesine getirilen rütbeli askerler S.Ö., S.Ç., V.A., O.K.Y., A.Ö., A.K. yapılan sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Manisa Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.