Apartmanın elektrik panosu patladı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2020 - 14:29, Güncelleme: 12.03.2020 - 14:29
 

Apartmanın elektrik panosu patladı

MANİSA’NIN ŞEHZADELER İLÇESİNDE 5 KATLI BİR APARTMANIN ELEKTRİK PANOSUNUN PATLAYARAK ALEV ALMASI SONUCU YANGIN ÇIKARKEN, YARALANANIN OLMADIĞI YANGINDA KORKU VE PANİK YAŞANDI.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 5 katlı bir apartmanın elektrik panosunun patlayarak alev alması sonucu yangın çıkarken, yaralananın olmadığı yangında korku ve panik yaşandı. Yangın Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Şehitler Mahallesindeki 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre apartmanın elektrik panosu henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı gürültüyle patladı. Pano patlamasının ardından yanmaya başladı. İlk müdahaleyi yangın tüpleriyle çevredeki vatandaşlar yaparken, olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa süreli çalışmanın ardından yangını söndürürken, yaralananın olmadığı yangında apartmanda korku ve panik yaşandı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
MANİSA’NIN ŞEHZADELER İLÇESİNDE 5 KATLI BİR APARTMANIN ELEKTRİK PANOSUNUN PATLAYARAK ALEV ALMASI SONUCU YANGIN ÇIKARKEN, YARALANANIN OLMADIĞI YANGINDA KORKU VE PANİK YAŞANDI.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 5 katlı bir apartmanın elektrik panosunun patlayarak alev alması sonucu yangın çıkarken, yaralananın olmadığı yangında korku ve panik yaşandı.

Yangın Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Şehitler Mahallesindeki 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre apartmanın elektrik panosu henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı gürültüyle patladı. Pano patlamasının ardından yanmaya başladı. İlk müdahaleyi yangın tüpleriyle çevredeki vatandaşlar yaparken, olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa süreli çalışmanın ardından yangını söndürürken, yaralananın olmadığı yangında apartmanda korku ve panik yaşandı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.