Aydın’dan Salihli’ye hırsızlık için gelen 5 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2019 - 17:02, Güncelleme: 25.10.2019 - 17:02
 

Aydın’dan Salihli’ye hırsızlık için gelen 5 kişi tutuklandı

Manisa’nın Salihli İlçesinde Otodan Hırsızlık Ve Mala Zarar Verme Gibi Suçlara Karışan 5 Şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Sıkı Takibi Sonucu Yakalandı.
Manisa’nın Salihli ilçesinde otodan hırsızlık ve mala zarar verme gibi suçlara karışan 5 şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün sıkı takibi sonucu yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Salihli’de otoparkta park halinde olan bir otomobilden hırsızlık yapılması üzerine Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü, bölgede geniş çaplı inceleme yaptı. Bölgedeki kamera görüntülerinden şüphelilerin kullandığı otomobili tespit eden polis, 5 şüphelinin Aydın’da olduğunu tespit etti. Aydın’da düzenlenen operasyonda 5 şüpheli, Salihli’deki otomobilden çalındığı değerlendirilen 10 bin lira ile birlikte yakalandı. Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Ç.O, C.K, O.G, H.Ç ve T.K işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Salihli İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin mücadelenin süreceğini söyledi.
Manisa’nın Salihli İlçesinde Otodan Hırsızlık Ve Mala Zarar Verme Gibi Suçlara Karışan 5 Şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Sıkı Takibi Sonucu Yakalandı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde otodan hırsızlık ve mala zarar verme gibi suçlara karışan 5 şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün sıkı takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Salihli’de otoparkta park halinde olan bir otomobilden hırsızlık yapılması üzerine Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü, bölgede geniş çaplı inceleme yaptı. Bölgedeki kamera görüntülerinden şüphelilerin kullandığı otomobili tespit eden polis, 5 şüphelinin Aydın’da olduğunu tespit etti. Aydın’da düzenlenen operasyonda 5 şüpheli, Salihli’deki otomobilden çalındığı değerlendirilen 10 bin lira ile birlikte yakalandı.

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Ç.O, C.K, O.G, H.Ç ve T.K işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salihli İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin mücadelenin süreceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.