“BABAMIN YÜZÜNE NASIL BAKARIM”

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2017 - 09:49, Güncelleme: 25.08.2017 - 09:49
 

“BABAMIN YÜZÜNE NASIL BAKARIM”

“Babam Benim ev sahibi olmama yardımcı oldu, Ben şimdi taksitleri ödeyemiyorum. Babamın yüzüne nasıl bakarım” dedi. İntihar için üst geçide çıktı. 112 ve Aks ekiplerinin 20 dakika süren ikna çabaları sonuç verdi. Genç intihar girişimden geri adım attı…
Haber Turan IŞIK Babasının yardımıyla ev sahibi olan ancak kendisinin ödemesi gereken ev taksitlerini ödeyemediği için bunalıma giren 25 yaşındaki Fikret Pişken isimli genci ölümün eşiğinden,  112 ve AKS ekipleri aldı. “EVİMİN TAKSİTLERİNİ ÖDEYEMİYORUM” Yunusemre ilçesi Mimar Sinan Bulvarı Merkez Efendi Hastanesi önünde bulunan Sadettin Közer yaya üst geçidine, bir gencin intihar etmek için çıktığını gören vatandaşlar 155’i aradı. Olay yerine gelen polis üst geçidin altından geçecek araçları yavaş seyretmeleri yönünde uyardı. 112 ve AKS ekipleri de, intihar için üst geçide çıkan Fikret Pişken isimli genci ikna etmeye çalıştı. Fikret Pişken isimli genç ise kendisini intihar girişiminden geri adım attırmaya çalışanlara,  “Babam benim ev sahibi olmama yardımcı oldu ben şimdi taksitleri ödeyemiyorum. Babamın yüzüne nasıl bakarım” diye dert yandı. İKNA SÜRECİ 20 DAKİKA SÜRDÜ 112 ve AKS ekipleri gence sakin olması yönünde telkinlerde bulunarak intihardan vazgeçirmeye çalıştı. 20 dakika boyunca devam eden ikna çalışmaları sonuç verdi ve Fikret Pişken isimli genç intihar eyleminden vazgeçti. Fikret Pişken 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk tıbbi müdahalenin ardından, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.    
“Babam Benim ev sahibi olmama yardımcı oldu, Ben şimdi taksitleri ödeyemiyorum. Babamın yüzüne nasıl bakarım” dedi. İntihar için üst geçide çıktı. 112 ve Aks ekiplerinin 20 dakika süren ikna çabaları sonuç verdi. Genç intihar girişimden geri adım attı…
Haber
Turan IŞIK


Babasının yardımıyla ev sahibi olan ancak kendisinin ödemesi gereken ev taksitlerini ödeyemediği için bunalıma giren 25 yaşındaki Fikret Pişken isimli genci ölümün eşiğinden,  112 ve AKS ekipleri aldı.

“EVİMİN TAKSİTLERİNİ ÖDEYEMİYORUM”
Yunusemre ilçesi Mimar Sinan Bulvarı Merkez Efendi Hastanesi önünde bulunan Sadettin Közer yaya üst geçidine, bir gencin intihar etmek için çıktığını gören vatandaşlar 155’i aradı. Olay yerine gelen polis üst geçidin altından geçecek araçları yavaş seyretmeleri yönünde uyardı. 112 ve AKS ekipleri de, intihar için üst geçide çıkan Fikret Pişken isimli genci ikna etmeye çalıştı. Fikret Pişken isimli genç ise kendisini intihar girişiminden geri adım attırmaya çalışanlara,  “Babam benim ev sahibi olmama yardımcı oldu ben şimdi taksitleri ödeyemiyorum. Babamın yüzüne nasıl bakarım” diye dert yandı.

İKNA SÜRECİ 20 DAKİKA SÜRDÜ
112 ve AKS ekipleri gence sakin olması yönünde telkinlerde bulunarak intihardan vazgeçirmeye çalıştı. 20 dakika boyunca devam eden ikna çalışmaları sonuç verdi ve Fikret Pişken isimli genç intihar eyleminden vazgeçti. Fikret Pişken 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk tıbbi müdahalenin ardından, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.