BABASININ İÇİNDE BULUNDUĞU OTOMOBİLE KURŞUN YAĞDIRDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2018 - 19:10, Güncelleme: 23.12.2018 - 19:10
 

BABASININ İÇİNDE BULUNDUĞU OTOMOBİLE KURŞUN YAĞDIRDI

Manisa'da 23 yaşındaki genç, babasının içinde bulunduğu otomobile silahla ateş ederek öldürmek istedi.
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay Manisa’nın Yunusemre İlçesi Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; baba N.E(42) ve oğlu B.E(23)  evlerinde tartıştılar. Tartışmanın büyümesinin ardından B.E., babası N.E'yi tehdit ve hakaretlerde bulundu. Durum üzerine baba N.E. oğlundan şikâyetçi olmak için Barbaros Polis Merkezi Amirliğine gitti. Oğlundan şikâyetçi olan baba N.E. polis merkezinde çıkıp otomobile binmesinin ardından oğlunun içinde olduğu bir otomobil yanına yanaşarak, N.E.‘nin bulunduğu otomobile defalarca ateş ederek olay yerinden kaçtı. Oğlu tarafından silahlı saldırıya uğrayan N.E. yara almazken kurtulurken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.  
Manisa'da 23 yaşındaki genç, babasının içinde bulunduğu otomobile silahla ateş ederek öldürmek istedi.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay Manisa’nın Yunusemre İlçesi Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; baba N.E(42) ve oğlu B.E(23)  evlerinde tartıştılar. Tartışmanın büyümesinin ardından B.E., babası N.E'yi tehdit ve hakaretlerde bulundu. Durum üzerine baba N.E. oğlundan şikâyetçi olmak için Barbaros Polis Merkezi Amirliğine gitti. Oğlundan şikâyetçi olan baba N.E. polis merkezinde çıkıp otomobile binmesinin ardından oğlunun içinde olduğu bir otomobil yanına yanaşarak, N.E.‘nin bulunduğu otomobile defalarca ateş ederek olay yerinden kaçtı. Oğlu tarafından silahlı saldırıya uğrayan N.E. yara almazken kurtulurken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.