Balık tutmak isterken gölette boğuldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 00:37, Güncelleme: 05.08.2020 - 00:37
 

Balık tutmak isterken gölette boğuldu

Manisa’nın Gördes ilçesinde balık tutmak için girdiği gölette gözden kaybolan Abdullah Öncü’nün cesedine ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre, balık tutmak için Doğanpınar Mahallesindeki gölete giden Abdullah Öncü (44) suya girdi. Bir süre sonra Öncü’nün gözden kaybolduğunu fark eden çevredekiler durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri suda arama çalışması başlattı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisinin de destek verdiği arama çalışmalarında Abdullah Öncü’nün cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler tarafından göletten çıkarılan Abdullah Öncü’nün cenazesi savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Öte yandan arama çalışmalarını takip eden Öncü’nün yakınları, acı haberi almalarının ardından büyük üzüntü yaşadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manisa’nın Gördes ilçesinde balık tutmak için girdiği gölette gözden kaybolan Abdullah Öncü’nün cesedine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, balık tutmak için Doğanpınar Mahallesindeki gölete giden Abdullah Öncü (44) suya girdi. Bir süre sonra Öncü’nün gözden kaybolduğunu fark eden çevredekiler durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri suda arama çalışması başlattı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisinin de destek verdiği arama çalışmalarında Abdullah Öncü’nün cansız bedenine ulaşıldı.

Ekipler tarafından göletten çıkarılan Abdullah Öncü’nün cenazesi savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Öte yandan arama çalışmalarını takip eden Öncü’nün yakınları, acı haberi almalarının ardından büyük üzüntü yaşadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.