BALKONDAN ATLAYAN HIRSIZ DEMİR KORKULUKLARA SAPLANDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2017 - 09:11, Güncelleme: 17.10.2017 - 09:11
 

BALKONDAN ATLAYAN HIRSIZ DEMİR KORKULUKLARA SAPLANDI

Manisa’da akıl almaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Emekli bir hakimin villasına giren hırsızlardan birisi yakalanmamak için pencereden atlayarak kaçmak isterken, demir korkuluklara saplanarak öldü. Diğer hırsız ise Polis ekipleri tarafından, kaçarken yakalandı.
Hırsızlardan birisinin ölümüyle sonuçlanan korkunç olay, Sabaha karşı 04:30 da Yunusemre İlçesi'ne bağlı Güzelyurt mahallesi Halıcılar Sitesi’nde meydanında geldi.   ZİYNET EŞYASI ÇALDILAR İki hırsız daha önceden boş olduğunun keşfini yaptıkları Halıcılar sitesindeki villanın bahçesine girdi. Ellerinde levyelerle kapalı olan sürgülü kapının kepengini açmayı başardı. Villaya sızmayı başaran hırsızlardan birisi alt katta, diğeri de üst katta değerli eşya aramaya başladı.  İki hırsız evde bulunan değerli ziynet eşyalarını yanlarında getirdikleri poşetlere doldurmaya başladığı sırada evde bulunan emekli hakim A.Ç tıkırtılar üzerine uyandı.   KAÇARKEN DEMİR KORKULUKLARDA CAN VERDİ  Kızının bulunduğu üst kattaki odadan sesler geldiğini fark eden emekli hakim A.Ç. beylik tabancası ile hırsızların karşısına çıktı. Ev sahibini karşılarında gören iki hırsızdan biri yakalanmamak için; evin 3. katında yakalandığı odanın penceresinden aşağıya atlayarak, kaçmak istedi. Ancak kendini pencereden atan hırsızlardan biri, bahçede bulunan demir korkuluklara saplanarak hayatını kaybetti. Diğer hırsız ise olay yerinden kaçmayı başardı.  Emekli hakimin 155’i aramasıyla birlikte tüm ekipleri ilgili bölgeyi abluka altına aldı. Villadan çaldıkları ziynetlerle kaçmaya çalışan M.İ. kıskıvrak yakalandı. Evden çaldığı ziynetlerle, bahçe korkuluklarını saplanarak ölen hırsızın isminin 18 yaşındaki A.Ş. olduğu belirlendi.   "ALLAHTAN KIZIMIZ EĞİTİM İÇİN YURT DIŞINDA BULUNUYORDU”   Yaşadığı olay karşısında neye uğradığını anlamadığını belirten emekli hakim A.Ç,  “Uzun süredir İstanbul’da idik. Evimize geleli de bir kaç gün olmuştu. Evde kimsenin olmadığı varsayarak girdiklerini düşünüyorum. Evde tıkırtıları duyduktan sonra kalktığımda hırsızlarla yüzleştim birisi kızımın odasının penceresinden atladığını gördüm diğeri ise evimize girdikleri yerden kaçtı. Allahtan kızımız eğitim için yurt dışında bulunuyordu. Hemen 155’i arayarak yardım istedim. Polisler 6 dakika da olay yerine geldiler. Site yönetimini harekete geçirerek öncelikle güvenlikçi bununla birlikte aydınlatma sistemi ve alarm kurduracağız ” dedi. Olay yerinde hayatını kaybeden A.Ş.’nin  cesedi Cumhuriyet savcısının talimatıyla  kaldırılarak Merkez Efendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Cinayet büro birimleri olayla ilgili soruşturmayı geniş çaplı sürdürmeye başladı.                                
Manisa’da akıl almaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Emekli bir hakimin villasına giren hırsızlardan birisi yakalanmamak için pencereden atlayarak kaçmak isterken, demir korkuluklara saplanarak öldü. Diğer hırsız ise Polis ekipleri tarafından, kaçarken yakalandı.
Hırsızlardan birisinin ölümüyle sonuçlanan korkunç olay, Sabaha karşı 04:30 da Yunusemre İlçesi'ne bağlı Güzelyurt mahallesi Halıcılar Sitesi’nde meydanında geldi.
 
ZİYNET EŞYASI ÇALDILAR
İki hırsız daha önceden boş olduğunun keşfini yaptıkları Halıcılar sitesindeki villanın bahçesine girdi. Ellerinde levyelerle kapalı olan sürgülü kapının kepengini açmayı başardı. Villaya sızmayı başaran hırsızlardan birisi alt katta, diğeri de üst katta değerli eşya aramaya başladı.  İki hırsız evde bulunan değerli ziynet eşyalarını yanlarında getirdikleri poşetlere doldurmaya başladığı sırada evde bulunan emekli hakim A.Ç tıkırtılar üzerine uyandı.
 
KAÇARKEN DEMİR KORKULUKLARDA CAN VERDİ
 Kızının bulunduğu üst kattaki odadan sesler geldiğini fark eden emekli hakim A.Ç. beylik tabancası ile hırsızların karşısına çıktı. Ev sahibini karşılarında gören iki hırsızdan biri yakalanmamak için; evin 3. katında yakalandığı odanın penceresinden aşağıya atlayarak, kaçmak istedi. Ancak kendini pencereden atan hırsızlardan biri, bahçede bulunan demir korkuluklara saplanarak hayatını kaybetti. Diğer hırsız ise olay yerinden kaçmayı başardı.  Emekli hakimin 155’i aramasıyla birlikte tüm ekipleri ilgili bölgeyi abluka altına aldı. Villadan çaldıkları ziynetlerle kaçmaya çalışan M.İ. kıskıvrak yakalandı. Evden çaldığı ziynetlerle, bahçe korkuluklarını saplanarak ölen hırsızın isminin 18 yaşındaki A.Ş. olduğu belirlendi.
 
"ALLAHTAN KIZIMIZ EĞİTİM İÇİN YURT DIŞINDA BULUNUYORDU”  
Yaşadığı olay karşısında neye uğradığını anlamadığını belirten emekli hakim A.Ç,
 “Uzun süredir İstanbul’da idik. Evimize geleli de bir kaç gün olmuştu. Evde kimsenin olmadığı varsayarak girdiklerini düşünüyorum. Evde tıkırtıları duyduktan sonra kalktığımda hırsızlarla yüzleştim birisi kızımın odasının penceresinden atladığını gördüm diğeri ise evimize girdikleri yerden kaçtı. Allahtan kızımız eğitim için yurt dışında bulunuyordu. Hemen 155’i arayarak yardım istedim. Polisler 6 dakika da olay yerine geldiler. Site yönetimini harekete geçirerek öncelikle güvenlikçi bununla birlikte aydınlatma sistemi ve alarm kurduracağız ” dedi. Olay yerinde hayatını kaybeden A.Ş.’nin  cesedi Cumhuriyet savcısının talimatıyla  kaldırılarak Merkez Efendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Cinayet büro birimleri olayla ilgili soruşturmayı geniş çaplı sürdürmeye başladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.