ÇALDIĞI SİLAH İLE HIRSIZLIK İÇİN BAŞKA BİR EVE GİRDİ...

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2018 - 08:22, Güncelleme: 25.05.2018 - 08:22
 

ÇALDIĞI SİLAH İLE HIRSIZLIK İÇİN BAŞKA BİR EVE GİRDİ...

Manisa’da eve giren hırsız ev sahibi kadını silahla yaralamasın ardından, olay yerinden kaçmak isterken polis ekiplerine yakalandı.
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay Manisa’nın Yunusmere İlçesi Güzelyurt Mahallesi Güzelyurt sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 28 yaşında olan  bir şahıs   bir gün önce   bir evden çaldığı silah  ile  sabaha karşı  hırsızlık amaçlı bir başka eve daha girdi.  Ev sahibi kadının  evin  içinde ses duymasının ardından  hırsızla karşı karşıya geldi. Paniğe kapılan hırsız bir gün  önce çaldığı silah ile ev sahibi kadını yaralayı  olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine giden  Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğü  devriye ekipleri silahlı hırsız ile kovalamaca yaşandı. Kısa süren kovalamaca sonrası şüpheli şahıs  75. Yıl mahallesinde bir evin bahçesinde  saklanırken kıskıvrak yakalandı.  Kıskıvrak yakalanan S.K(30) Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporunun alınmasının ardından ifadesi alınmak  üzere  polis merkezine götürüldü.  Öte yandan hırsız tarafından silahla yaralanan kadının  hayati tehlikesi  olmadığı  öğrenirken, S.K  isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece  tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Manisa’da eve giren hırsız ev sahibi kadını silahla yaralamasın ardından, olay yerinden kaçmak isterken polis ekiplerine yakalandı.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay Manisa’nın Yunusmere İlçesi Güzelyurt Mahallesi Güzelyurt sitesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre 28 yaşında olan  bir şahıs   bir gün önce   bir evden çaldığı silah  ile  sabaha karşı  hırsızlık amaçlı bir başka eve daha girdi.
 Ev sahibi kadının  evin  içinde ses duymasının ardından  hırsızla karşı karşıya geldi.
Paniğe kapılan hırsız bir gün  önce çaldığı silah ile ev sahibi kadını yaralayı  olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine giden  Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğü  devriye ekipleri silahlı hırsız ile kovalamaca yaşandı.
Kısa süren kovalamaca sonrası şüpheli şahıs  75. Yıl mahallesinde bir evin bahçesinde  saklanırken kıskıvrak yakalandı.
 Kıskıvrak yakalanan S.K(30) Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporunun alınmasının ardından ifadesi alınmak  üzere  polis merkezine götürüldü. 
Öte yandan hırsız tarafından silahla yaralanan kadının  hayati tehlikesi  olmadığı  öğrenirken, S.K  isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece  tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.