CAN PAZARININ YAŞANDIĞI KAZADA DİKKAT ÇEKEN DETAY!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2019 - 11:18, Güncelleme: 19.01.2019 - 11:18
 

CAN PAZARININ YAŞANDIĞI KAZADA DİKKAT ÇEKEN DETAY!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı. Can pazarı yaşanan kazada bir otomobilde 8 kişinin yolculuk etmesi dikkat çekti. 
Kaza, Turgutlu ilçesi İzmir-Ankara karayolu Çepnidere Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil Başpınar (36) yönetimindeki araç ile aynı istikamette seyir halinde olan Sergen Sezer (26) yönetimindeki araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Sergen Sezer’in kullandığı araç takla atarken iki araç da hurdaya döndü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve AKS ekibi sevk edildi. Kazada Sergen Sezer’in aracında tek olduğu, Halil Başpınar’ın kendisiyle birlikte aracında 4'ü çocuk 8 kişinin yolculuk ettiği tespit edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan 4'ü çocuk 9 kişinin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı. Can pazarı yaşanan kazada bir otomobilde 8 kişinin yolculuk etmesi dikkat çekti. 
Kaza, Turgutlu ilçesi İzmir-Ankara karayolu Çepnidere Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil Başpınar (36) yönetimindeki araç ile aynı istikamette seyir halinde olan Sergen Sezer (26) yönetimindeki araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Sergen Sezer’in kullandığı araç takla atarken iki araç da hurdaya döndü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve AKS ekibi sevk edildi. Kazada Sergen Sezer’in aracında tek olduğu, Halil Başpınar’ın kendisiyle birlikte aracında 4'ü çocuk 8 kişinin yolculuk ettiği tespit edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada yaralanan 4'ü çocuk 9 kişinin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.