CANİ KADIN 4 YAŞINDAKİ OĞLUNU UYURKEN BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2020 - 14:18, Güncelleme: 08.04.2020 - 14:18
 

CANİ KADIN 4 YAŞINDAKİ OĞLUNU UYURKEN BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Denizli'de annesi tarafından kağıda yazdığı yazıyı okuyamadığı gerekçesi ile uyurken yatağında boğularak öldürülen 4 yaşındaki çocuğun cenazesi, babası ve yakınları tarafından Manisa Saruhan ilçesinde defnedilmek üzere teslim alındı.
Olay dün, Denizli Merkezefendi ilçesi Servergazi Mahallesi 402 Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Anne Nagihan K. (35) iddialara göre odasında uyuyan 4 yaşındaki exxen tv apk indir oğlu Ali K.'ı boğarak öldürdü. Olayın ardından bir süre bekleyen anne Nagihan K. aynı binada oturan kız kardeşini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde 4 yaşındaki Ali'nin öldüğünü belirledi. Çocuğun cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Korkunç olayın ardından anne Nagihan K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda işlemleri tamamlanan kaldırılan çocuğun cenazesi, babası ve yakınları tarafından Manisa Saruhan ilçesinde defnedilmek üzere teslim alındı. İfadesinde kağıda yazdığı yazıyı okuyamadığı için oğlunu boğduğunu söyleyen cani, minik Ali’nin defalarca “Anne yapma” diye yalvarıp, kurtulmak için çabaladığını anlattı. Nagihan K.’nin basketbol antrenörü olduğu, eşinin ise iş için yurtdışında bulunduğu öğrenildi.
Denizli'de annesi tarafından kağıda yazdığı yazıyı okuyamadığı gerekçesi ile uyurken yatağında boğularak öldürülen 4 yaşındaki çocuğun cenazesi, babası ve yakınları tarafından Manisa Saruhan ilçesinde defnedilmek üzere teslim alındı.
Olay dün, Denizli Merkezefendi ilçesi Servergazi Mahallesi 402 Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Anne Nagihan K. (35) iddialara göre odasında uyuyan 4 yaşındaki exxen tv apk indir oğlu Ali K.'ı boğarak öldürdü. Olayın ardından bir süre bekleyen anne Nagihan K. aynı binada oturan kız kardeşini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde 4 yaşındaki Ali'nin öldüğünü belirledi. Çocuğun cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Korkunç olayın ardından anne Nagihan K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda işlemleri tamamlanan kaldırılan çocuğun cenazesi, babası ve yakınları tarafından Manisa Saruhan ilçesinde defnedilmek üzere teslim alındı.

İfadesinde kağıda yazdığı yazıyı okuyamadığı için oğlunu boğduğunu söyleyen cani, minik Ali’nin defalarca “Anne yapma” diye yalvarıp, kurtulmak için çabaladığını anlattı. Nagihan K.’nin basketbol antrenörü olduğu, eşinin ise iş için yurtdışında bulunduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.