CİNAYETİ AŞKI İÇİN İŞLEMİŞ!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2019 - 16:38, Güncelleme: 26.11.2019 - 16:38
 

CİNAYETİ AŞKI İÇİN İŞLEMİŞ!

Manisa’da yaklaşık bir ay önce kaybolan Turgut Özyürek’in, karısının sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. . Cinayet zanlısı H.A. adliyeye çıkarılırken, N.Ö.'ye aşık olduğu için kocası Turgut Özyürek'i öldürdüğünü söyledi.
Manisa’da 24 Ekim’de kaybolan 58 yaşındaki Turgut Özyürek’in adım adım izi sürülüyordu. Kayıp adamın kardeşleri, bir yıl önce evlendiği eşi N.Ö.’den şüpheleniyordu. Şüphelerin peşine düşen Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı ve ekibi, Turgut Özyürek’in eşi N.Ö.’nün daha önce 7 kez evlendiğini ve evlendiği kişileri dolandırdığını ortaya çıkardı. Canlı yayında verilen bilgilere göre araştırmalarını devam ettiren Müge Anlı, bununla da kalmayıp N.Ö.’nün evinde genç bir sevgilisi olduğunu ve evinde kaldığını da ortaya çıkardı. 58 YAŞINDAKİ ADAMI ‘AŞKI’ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ   Canlı canlı yaşanan bu çarpıcı gelişmelerin üzerine, olayı soruşturan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, N.Ö.’nün evine baskın düzenledi. N.Ö.’nün evinde bulunan genç sevgili H.A., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Genç sevgili daha sonra Turgut Özyürek’i öldürdükten sonra attığı yeri gösterdi. Cinayet zanlısı H.A. adliyeye çıkarılırken, N.Ö.'ye aşık olduğu için kocası Turgut Özyürek'i öldürdüğünü, hapse girecek olmasına rağmen N.Ö.'yü halen sevdiğini, onun için hapse girmeye değer olduğunu söyledi. Adliyeye sevk edilen N.Ö. ise eşini öldürmediğini söyledi.       
Manisa’da yaklaşık bir ay önce kaybolan Turgut Özyürek’in, karısının sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. . Cinayet zanlısı H.A. adliyeye çıkarılırken, N.Ö.'ye aşık olduğu için kocası Turgut Özyürek'i öldürdüğünü söyledi.
Manisa’da 24 Ekim’de kaybolan 58 yaşındaki Turgut Özyürek’in adım adım izi sürülüyordu. Kayıp adamın kardeşleri, bir yıl önce evlendiği eşi N.Ö.’den şüpheleniyordu. Şüphelerin peşine düşen Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı ve ekibi, Turgut Özyürek’in eşi N.Ö.’nün daha önce 7 kez evlendiğini ve evlendiği kişileri dolandırdığını ortaya çıkardı. Canlı yayında verilen bilgilere göre araştırmalarını devam ettiren Müge Anlı, bununla da kalmayıp N.Ö.’nün evinde genç bir sevgilisi olduğunu ve evinde kaldığını da ortaya çıkardı.

58 YAŞINDAKİ ADAMI ‘AŞKI’ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ  

Canlı canlı yaşanan bu çarpıcı gelişmelerin üzerine, olayı soruşturan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, N.Ö.’nün evine baskın düzenledi. N.Ö.’nün evinde bulunan genç sevgili H.A., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Genç sevgili daha sonra Turgut Özyürek’i öldürdükten sonra attığı yeri gösterdi. Cinayet zanlısı H.A. adliyeye çıkarılırken, N.Ö.'ye aşık olduğu için kocası Turgut Özyürek'i öldürdüğünü, hapse girecek olmasına rağmen N.Ö.'yü halen sevdiğini, onun için hapse girmeye değer olduğunu söyledi. Adliyeye sevk edilen N.Ö. ise eşini öldürmediğini söyledi. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.