Çocuklarının gözü önünde hırsızlık yapan anne kameralara yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2019 - 11:23, Güncelleme: 18.12.2019 - 11:23
 

Çocuklarının gözü önünde hırsızlık yapan anne kameralara yakalandı

Manisa’da İki Çocuğuyla Birlikte Alışveriş İçin Girdiği Zincir Marketten Mikser Bıçağı Ve Gıda Ürünleri Çalan Kadın, Güvenlik Kameralarına Yakalandı. Gerçek İse Marketteki Mal Sayımı Sonrası Ortaya Çikti.
Manisa’da iki çocuğuyla birlikte alışveriş için girdiği zincir marketten mikser bıçağı ve gıda ürünleri çalan kadın, güvenlik kameralarına yakalandı. Hırsızlık olayı marketteki mal sayımı sonrası ortaya çıktı. Olay, Yunusemre ilçesindeki bir zincir markette meydana geldi. İki çocuğuyla birlikte markete gelen bir kadın, bir süre market içerisinde dolaşarak ürünleri inceledi. Elektronik ürün rafında uzun süre keşif yapan anne, etrafta kimsenin olmamasından faydalanarak beğendiği ürünleri paketinden çıkararak çantasına doldurdu. Mikser bıçağının yanı sıra çok sayıda gıda ürününü çantasına koyan anne, eline aldığı birkaç ürünün parasını vererek marketten çıktı. Çocuklarının gözü önünde hırsızlık yapan anne, iş yerinin güvenlik kamerasına yakalandı. Gerçek ise akşam saatlerinde malların sayımı sırasında ortaya çıktı. Mal sayımının eksikliğinden şüphelenerek kameraları inceleyen çalışanlar, iki çocuğuyla markete gelen kadının hırsızlık yaptığı görüntülere ulaştı. Market çalışanları durumu polise haber verdi. İş yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, her yerde kadını arıyor.
Manisa’da İki Çocuğuyla Birlikte Alışveriş İçin Girdiği Zincir Marketten Mikser Bıçağı Ve Gıda Ürünleri Çalan Kadın, Güvenlik Kameralarına Yakalandı. Gerçek İse Marketteki Mal Sayımı Sonrası Ortaya Çikti.

Manisa’da iki çocuğuyla birlikte alışveriş için girdiği zincir marketten mikser bıçağı ve gıda ürünleri çalan kadın, güvenlik kameralarına yakalandı. Hırsızlık olayı marketteki mal sayımı sonrası ortaya çıktı.

Olay, Yunusemre ilçesindeki bir zincir markette meydana geldi. İki çocuğuyla birlikte markete gelen bir kadın, bir süre market içerisinde dolaşarak ürünleri inceledi. Elektronik ürün rafında uzun süre keşif yapan anne, etrafta kimsenin olmamasından faydalanarak beğendiği ürünleri paketinden çıkararak çantasına doldurdu. Mikser bıçağının yanı sıra çok sayıda gıda ürününü çantasına koyan anne, eline aldığı birkaç ürünün parasını vererek marketten çıktı. Çocuklarının gözü önünde hırsızlık yapan anne, iş yerinin güvenlik kamerasına yakalandı.

Gerçek ise akşam saatlerinde malların sayımı sırasında ortaya çıktı. Mal sayımının eksikliğinden şüphelenerek kameraları inceleyen çalışanlar, iki çocuğuyla markete gelen kadının hırsızlık yaptığı görüntülere ulaştı. Market çalışanları durumu polise haber verdi. İş yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, her yerde kadını arıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.