ECEL OTEL ODASINDA YAKALADI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2016 - 09:59, Güncelleme: 09.11.2016 - 09:59
 

ECEL OTEL ODASINDA YAKALADI

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşlı erkek şahıs otel odasında ölü bulundu.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşlı erkek şahıs otel odasında ölü bulundu. Turgutlu’da bir otelde konaklayan 64 yaşındaki Hüseyin Cahit Yayım odasında ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre otel görevlileri Yayım’dan uzun süre haber alamadı ve durumdan şüphelenerek emniyet güçlerine bilgi verdi. Otel’e gelen ekipler 64 yaşındaki yaşlı adamın odasına girdi ve Yayım’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlatırken bölgeye sağlık ekipleri intikal etti. Nefes darlığı problemi yaşadığı iddia edilen yaşlı adamın 5 gündür otelde ikamet ettiği öğrenildi. Polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşlı erkek şahıs otel odasında ölü bulundu.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşlı erkek şahıs otel odasında ölü bulundu.

Turgutlu’da bir otelde konaklayan 64 yaşındaki Hüseyin Cahit Yayım odasında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre otel görevlileri Yayım’dan uzun süre haber alamadı ve durumdan şüphelenerek emniyet güçlerine bilgi verdi. Otel’e gelen ekipler 64 yaşındaki yaşlı adamın odasına girdi ve Yayım’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlatırken bölgeye sağlık ekipleri intikal etti. Nefes darlığı problemi yaşadığı iddia edilen yaşlı adamın 5 gündür otelde ikamet ettiği öğrenildi. Polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.