Elektrikli ısıtıcı devrildi, akıma kapılan işçi hayatını kaybetti 

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2020 - 16:22, Güncelleme: 25.02.2020 - 16:22
 

Elektrikli ısıtıcı devrildi, akıma kapılan işçi hayatını kaybetti 

Manisa'nın Soma ilçesinde elektrikli ısıtıcının devrilmesinin ardından elektrik akımına kapılan bir kişi hayatını kaybetti.   
Olay, Cuma Mahallesi Mehtap Sokak üzerinde iki katlı bir evin birinci katında meydana geldi. Aile apartmanının birinci katında ailesiyle yaşayan 33 yaşındaki maden işçisi Mustafa Pelit evde yalnız olduğu sırada elektrikli ısıtıcı ile ısınmak istedi. Pelit, bilinmeyen bir nedenle ısıtıcının düşmesi sonucu birden elektrik akımına kapıldı. Evin halısının da alev aldığı olay sonrası küçük çaplı yangın meydana geldi. Yakınları ve çevredeki vatandaşlar tarafından durum hemen itfaiye, emniyet ve sağlık görevlilerine bildirildi.   112 sağlık görevlilerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Pelit, kaldırıldığı Soma İlçe Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   
Manisa'nın Soma ilçesinde elektrikli ısıtıcının devrilmesinin ardından elektrik akımına kapılan bir kişi hayatını kaybetti.   
Olay, Cuma Mahallesi Mehtap Sokak üzerinde iki katlı bir evin birinci katında meydana geldi. Aile apartmanının birinci katında ailesiyle yaşayan 33 yaşındaki maden işçisi Mustafa Pelit evde yalnız olduğu sırada elektrikli ısıtıcı ile ısınmak istedi. Pelit, bilinmeyen bir nedenle ısıtıcının düşmesi sonucu birden elektrik akımına kapıldı. Evin halısının da alev aldığı olay sonrası küçük çaplı yangın meydana geldi. Yakınları ve çevredeki vatandaşlar tarafından durum hemen itfaiye, emniyet ve sağlık görevlilerine bildirildi.
  112 sağlık görevlilerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Pelit, kaldırıldığı Soma İlçe Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.