EMNİYET'TE İKİNCİ İHRAÇ DALGASI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2016 - 12:34, Güncelleme: 26.08.2016 - 12:34
 

EMNİYET'TE İKİNCİ İHRAÇ DALGASI

FETÖ örgütü mensubu veya bağlantılı tüm kamu personeli çalıştıkları kurumlardan tasfiye edilmesine devam ediliyor. Fetullah Gülen örgütünün devlet içinde kadrolaştığı önemli kurumlardan biri olan Emniyet Teşkilatı'nda yeni tasfiye operasyonlarına karar verildi. Manisa Kamuoyu yeni ihraç listesinde Manisa İl ve İlçe Emniyet personelinin bulunmadığını merak ediyor.
Nurgül YILMAZ 15 Temmuz Darbe girişimin ardından bugüne kadar Manisa il ve ilçe genelinde 357 emniyet mensubu görevden uzaklaştırıldı, 18’i yapılan soruşturmalar neticesinde göreve iade edildi, 16’sı ise göz altına alındı. 70 emniyet görevlisi tutuklandı, 2’si için idari soruşturma başlatıldı. 30 emniyet mensubu ise çalıştığı biriminden ihraç edildi. Edinilen bilgiye göre; tasviyeler bu rakamlarla bitmeyecek. Yeni görevden alınmalar, gözaltılar ve tutuklamaların devam edeceği edinilen bilgiler arasında. İçişleri Bakanlığı, Emniyet Teşkilatı içindeki FETÖ örgütü mensubu ve bağlantılı polislerle ilgili olarak yeni bir ihraç listesi daha hazırladı. Türkiye genelinde farklı rütbelerde toplam 6 bin 800 polis, devlet memurluğundan ihraç edilecek. Manisa Kamuoyu yeni ihraç listesinde Manisa İl ve İlçe Emniyet personelinin bulunmadığını merak ediyor. TÜRKİYE GENELİNDE 6 BİN 800 POLİS DAHA İHRAÇ EDİLECEK 15 Temmuz darbe girişiminin ardından olağanüstü hal uygulaması çerçevesinde çıkartılan kanun hükmünde kararname ile Türkiye genelinde ise; 2 bin 360 polis meslekten atılmıştı. İçişleri Bakanlığı yeni ihraç listesini hazırlanırken; 17 - 25 Aralık sonrasında Gülen'in çağrısı ile Bank Asya'da hesap açtıranlar ile MİT'in ByLock listesinde yer alan emniyet mensuplarını da dikkate aldı. Buna göre; Memur, komiser, amir ve müdür düzeyinde Türkiye genelinde toplam 6 bin 800 polis, teşkilattan ihraç edilecek. Bu kişilerin kararın Resmi Gazete'de yayınlanmasıyla devlet memurlukları sona erecek.
FETÖ örgütü mensubu veya bağlantılı tüm kamu personeli çalıştıkları kurumlardan tasfiye edilmesine devam ediliyor. Fetullah Gülen örgütünün devlet içinde kadrolaştığı önemli kurumlardan biri olan Emniyet Teşkilatı'nda yeni tasfiye operasyonlarına karar verildi. Manisa Kamuoyu yeni ihraç listesinde Manisa İl ve İlçe Emniyet personelinin bulunmadığını merak ediyor.

Nurgül YILMAZ
15 Temmuz Darbe girişimin ardından bugüne kadar Manisa il ve ilçe genelinde 357 emniyet mensubu görevden uzaklaştırıldı, 18’i yapılan soruşturmalar neticesinde göreve iade edildi, 16’sı ise göz altına alındı. 70 emniyet görevlisi tutuklandı, 2’si için idari soruşturma başlatıldı. 30 emniyet mensubu ise çalıştığı biriminden ihraç edildi. Edinilen bilgiye göre; tasviyeler bu rakamlarla bitmeyecek. Yeni görevden alınmalar, gözaltılar ve tutuklamaların devam edeceği edinilen bilgiler arasında. İçişleri Bakanlığı, Emniyet Teşkilatı içindeki FETÖ örgütü mensubu ve bağlantılı polislerle ilgili olarak yeni bir ihraç listesi daha hazırladı. Türkiye genelinde farklı rütbelerde toplam 6 bin 800 polis, devlet memurluğundan ihraç edilecek. Manisa Kamuoyu yeni ihraç listesinde Manisa İl ve İlçe Emniyet personelinin bulunmadığını merak ediyor.

TÜRKİYE GENELİNDE 6 BİN 800 POLİS DAHA İHRAÇ EDİLECEK

15 Temmuz darbe girişiminin ardından olağanüstü hal uygulaması çerçevesinde çıkartılan kanun hükmünde kararname ile Türkiye genelinde ise; 2 bin 360 polis meslekten atılmıştı. İçişleri Bakanlığı yeni ihraç listesini hazırlanırken; 17 - 25 Aralık sonrasında Gülen'in çağrısı ile Bank Asya'da hesap açtıranlar ile MİT'in ByLock listesinde yer alan emniyet mensuplarını da dikkate aldı. Buna göre; Memur, komiser, amir ve müdür düzeyinde Türkiye genelinde toplam 6 bin 800 polis, teşkilattan ihraç edilecek. Bu kişilerin kararın Resmi Gazete'de yayınlanmasıyla devlet memurlukları sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.