FABRİKADA İŞ KAZASI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2018 - 06:51, Güncelleme: 03.10.2018 - 06:51
 

FABRİKADA İŞ KAZASI

Turgutlu'da bir yem fabrikasında meydana gelen iş kazasında 1 işçi hayatını kaybetti, aynı olayda 1 işçide yaralandı.
  Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yem fabrikasında meydana gelen iş kazasında 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi yaralandı.   İddiaya göre Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir yem fabrikasında çalışan işçiler Erdoğan Özen (41) ve Y.Ö.(36), yem yüklemek için kullandıkları iş makinesini çalışır vaziyette bırakarak yerleri süpürmeye başladılar. İş makinesinin kendi kendine hareket etmesi ile iki işçi duvar ile iş makinesinin kepçesi arasında sıkıştı.   AKS ve 112 sağlık ekipleri tarafından işçiler sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırdı.   İşçilerden Erdoğan Özen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.                                          
Turgutlu'da bir yem fabrikasında meydana gelen iş kazasında 1 işçi hayatını kaybetti, aynı olayda 1 işçide yaralandı.
  Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yem fabrikasında meydana gelen iş kazasında 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi yaralandı.
  İddiaya göre Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir yem fabrikasında çalışan işçiler Erdoğan Özen (41) ve Y.Ö.(36), yem yüklemek için kullandıkları iş makinesini çalışır vaziyette bırakarak yerleri süpürmeye başladılar. İş makinesinin kendi kendine hareket etmesi ile iki işçi duvar ile iş makinesinin kepçesi arasında sıkıştı.
  AKS ve 112 sağlık ekipleri tarafından işçiler sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırdı.
  İşçilerden Erdoğan Özen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.                                        
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.