FACİA ÖNLENDİ!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2017 - 09:36, Güncelleme: 09.08.2017 - 09:36
 

FACİA ÖNLENDİ!

Duyarlı vatandaşların zamanında haber vermesi olası bir faciayı önledi.
Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, bir kamyonetin önce bariyerlere ardından da elektrik direğine çarpmasıyla tren raylarına devrilen elektrik direği 25 bin volt elektriğin olduğu demiryolu elektrifikasyon hattında bulunan kabloları kopardı. Kaza sırasında İzmir'den Soma'ya gitmekte olan 9 Eylül Ekspres treni ise yaklaşık yarım saat mesafede bekletilerek olası bir facianın önüne geçilmiş oldu.  Edinilen bilgiye göre, Kırkağaç'ın Gelenbe Mahallesi yönünden Kırkağaç istikametine gitmekte olan bir kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından bariyerli hemzemin geçitte önce bariyerlere sonra ise elektrik direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle elektrik direği tren raylarına devrilirken, elektrik direği devrildiği sırada, 25 bin volt elektriğin olduğu demiryolu elektrifikasyon hattında bulunan kabloları da kopardı. Elektrik direğinin raylara devrilmesi nedeniyle İzmir’den Soma’ya gitmek üzere yola çıkan 9 Eylül Ekspresi treni, Kırkağaç’ın Bakır Mahallesinde bekletildi. TCDD ekiplerinin yoğun çabaları sonrası elektrik direği rayların üzerinden kaldırılırken, bariyerlerde kısa sürede onarıldı. Bakır Mahallesi'nde yaklaşık 30 dakika bekletilen, 9 Eylül Ekspresi, elektrik direğinin kaldırılması sonrası yoluna devam etti. Vatandaşların elektriğinin direğinin raylara devrildiğini ihbar etmesi ve TCDD ekiplerinin kısa sürede kaza yerine gelip sıkıntıyı gidererek treni bekletmesi olası bir faciayı da önlemiş oldu.
Duyarlı vatandaşların zamanında haber vermesi olası bir faciayı önledi.
Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, bir kamyonetin önce bariyerlere ardından da elektrik direğine çarpmasıyla tren raylarına devrilen elektrik direği 25 bin volt elektriğin olduğu demiryolu elektrifikasyon hattında bulunan kabloları kopardı. Kaza sırasında İzmir'den Soma'ya gitmekte olan 9 Eylül Ekspres treni ise yaklaşık yarım saat mesafede bekletilerek olası bir facianın önüne geçilmiş oldu. 
Edinilen bilgiye göre, Kırkağaç'ın Gelenbe Mahallesi yönünden Kırkağaç istikametine gitmekte olan bir kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından bariyerli hemzemin geçitte önce bariyerlere sonra ise elektrik direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle elektrik direği tren raylarına devrilirken, elektrik direği devrildiği sırada, 25 bin volt elektriğin olduğu demiryolu elektrifikasyon hattında bulunan kabloları da kopardı. Elektrik direğinin raylara devrilmesi nedeniyle İzmir’den Soma’ya gitmek üzere yola çıkan 9 Eylül Ekspresi treni, Kırkağaç’ın Bakır Mahallesinde bekletildi.
TCDD ekiplerinin yoğun çabaları sonrası elektrik direği rayların üzerinden kaldırılırken, bariyerlerde kısa sürede onarıldı. Bakır Mahallesi'nde yaklaşık 30 dakika bekletilen, 9 Eylül Ekspresi, elektrik direğinin kaldırılması sonrası yoluna devam etti. Vatandaşların elektriğinin direğinin raylara devrildiğini ihbar etmesi ve TCDD ekiplerinin kısa sürede kaza yerine gelip sıkıntıyı gidererek treni bekletmesi olası bir faciayı da önlemiş oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.