FECİ KAZANIN ARDINDAN YÜREKLERE SU SERPILDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2018 - 15:59, Güncelleme: 23.06.2018 - 15:59
 

FECİ KAZANIN ARDINDAN YÜREKLERE SU SERPILDI

Manisa'da meydana gelen trafik kazasında  otomobilde maddi hasar meydana gelirken,her hangi bir can kaybı yaşanmaması yüreklere su serpti.
HABER :SERKAN ÖZCAN Kaza  Manisa’nın Yunusememre  İzmir Manisa çevre yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmir Yönünden İstanbul yönüne giden   iki  otomobil aynı yöne seyir halindeyken çarpıştı. Çarpışmanın etkisi  ile otomobillerden biri direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  orta refüjde bulunan ağaçlara çarparak ancak durabildi. Çarpmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar meydana gelirken,her hangi bir can  kaybı ve yaralanma olmaması yüreklere su serpti. Polis kazayla  ilgili  inceleme başlattı.
Manisa'da meydana gelen trafik kazasında  otomobilde maddi hasar meydana gelirken,her hangi bir can kaybı yaşanmaması yüreklere su serpti.

HABER :SERKAN ÖZCAN
Kaza  Manisa’nın Yunusememre  İzmir Manisa çevre yolu üzerinde meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre İzmir Yönünden İstanbul yönüne giden   iki  otomobil aynı yöne seyir halindeyken çarpıştı.
Çarpışmanın etkisi  ile otomobillerden biri direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  orta refüjde bulunan ağaçlara çarparak ancak durabildi.


Çarpmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar meydana gelirken,her hangi bir can  kaybı ve yaralanma olmaması yüreklere su serpti.
Polis kazayla  ilgili  inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.