FETÖ OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2017 - 10:44, Güncelleme: 25.04.2017 - 10:44
 

FETÖ OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 24 şüpheliden 13'ü tutuklanırken, 11 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
Edinilen bilgiye göre, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 14 Nisan'da düzenlenen operasyonda, aralarında 5 askeri personel, 8 infaz koruma memuru, meslekten ihraç edilen bir komiser yardımcısı bulunan toplam 24 şüpheli örgütün şifreli mesajlaşma programı olan "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Zanlılardan, aralarında askeri personel, infaz koruma memuru ile ihraç edilen komiser yardımcısının bulunduğu 13 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 11 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan, Manisa'nın Kula ve Alaşehir ilçelerinde düzenlenen operasyonlar kapsamında 2 şüphelinin de gözaltına alındığı öğrenildi.
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 24 şüpheliden 13'ü tutuklanırken, 11 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
Edinilen bilgiye göre, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 14 Nisan'da düzenlenen operasyonda, aralarında 5 askeri personel, 8 infaz koruma memuru, meslekten ihraç edilen bir komiser yardımcısı bulunan toplam 24 şüpheli örgütün şifreli mesajlaşma programı olan "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Zanlılardan, aralarında askeri personel, infaz koruma memuru ile ihraç edilen komiser yardımcısının bulunduğu 13 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 11 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan, Manisa'nın Kula ve Alaşehir ilçelerinde düzenlenen operasyonlar kapsamında 2 şüphelinin de gözaltına alındığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.