GÜVENLİK KAMERALARINI TERS ÇEVİRDİLER TELEVİZYONU ÇALDILAR

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2017 - 08:48, Güncelleme: 12.09.2017 - 08:48
 

GÜVENLİK KAMERALARINI TERS ÇEVİRDİLER TELEVİZYONU ÇALDILAR

Manisa’da, hırsızlar önce kameraları ters çevirdi, ardından pencerenin demir korkulukları kırarak Yunusemre Çocuk Kültür ve Sanat Merkezine girdiler ve bir televizyonu alarak kayıplara karıştılar.
Olay geçtiğimiz gün gece saatlerinde yaşandı. Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde, ETV Tesisleri yanında bulunan Yunusemre Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından soyuldu. Edinilen bilgilere göre; hırsızlar Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinin çevresinde bulunan güvenlik kameralarını ters çevirdiler, ardından bir pencerenin demirlerini kaldırdıktan sonra içeri girdiler. İçerde bulunan kameraları da ters çeviren hırsızlar, bir televizyonu aldıktan sonra girdikleri pencereden çıkarak kayıplara karıştılar.  HIRSIZLARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi görevlileri, sabah saatlerinde pencere korkuluk demirlerinin açıldığını görünce hemen merkezin içini kontrol etti. Ardından bir televizyonun çalındığını fark ettiler. Olay yerine gelen emniyet ekipleri hırsızlıkla ilgili olay yerinde inceleme yaptı. Hırsızlık olayı kamera görüntülerinden incelenirken, hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı. 
Manisa’da, hırsızlar önce kameraları ters çevirdi, ardından pencerenin demir korkulukları kırarak Yunusemre Çocuk Kültür ve Sanat Merkezine girdiler ve bir televizyonu alarak kayıplara karıştılar.

Olay geçtiğimiz gün gece saatlerinde yaşandı. Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde, ETV Tesisleri yanında bulunan Yunusemre Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından soyuldu. Edinilen bilgilere göre; hırsızlar Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinin çevresinde bulunan güvenlik kameralarını ters çevirdiler, ardından bir pencerenin demirlerini kaldırdıktan sonra içeri girdiler. İçerde bulunan kameraları da ters çeviren hırsızlar, bir televizyonu aldıktan sonra girdikleri pencereden çıkarak kayıplara karıştılar. 
HIRSIZLARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi görevlileri, sabah saatlerinde pencere korkuluk demirlerinin açıldığını görünce hemen merkezin içini kontrol etti. Ardından bir televizyonun çalındığını fark ettiler. Olay yerine gelen emniyet ekipleri hırsızlıkla ilgili olay yerinde inceleme yaptı. Hırsızlık olayı kamera görüntülerinden incelenirken, hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.