HAYVAN ÇİFTLİĞİNDE UYUŞTURUCU ÜRETİYORLARDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2016 - 16:29, Güncelleme: 20.11.2016 - 16:29
 

HAYVAN ÇİFTLİĞİNDE UYUŞTURUCU ÜRETİYORLARDI

Manisa Emniyetinden uyuşturucu tacirlerine çiftlik baskını. 9.620 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Uyuşturucu tacirleri hayvan ve tarım işi yapılan çiftlikte, uzun süredir uyuşturucu üretiyordu.
HABER MERKEZİ Manisa Emniyet Müdürü Kom Şubesi ve Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu tacirlerine yönelik ortaklaşa düzenledikleri uyuşturucu operasyonunda Taytanlı mahallesindeki Ü.T ve M.T isimli kişilere ait çiftliklerinde, piyasaya sürülmeye hazır hale getirilmiş 9.620 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi birimleri uzun süredir takibe aldıkları Ü.T ve M.T isimli kişilerin piyasada uyuşturucu sevkiyatı yaptığını belirledi. Kişiler üzerinde istihbarat ağlarını genişleten KOM Şubesinin Narkotik birimleri ve Salihli ilçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak, Taytanlı Mahallesi’nde bulunan çiftlikten uyuşturucuların sabah 06:00'da sevkiyat edileceği ihbarıyla birlikte ilgili çiftliğe baskın düzenledi. Uyuşturucu tacirlerini ellerindeki 9.620 kilogram uyuşturucuları suçüstü ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre Uyuşturucu tacirleri hayvan ve tarım işi yapılan çiftlikte, uzun süredir uyuşturucu üretiyordu. Şüpheliler Ü.T ve M.T emniyette tamamlanan ifadelerinin ardından haklarında düzenlenen “uyuşturucu üretmek, ürettikleri uyuşturucuları pazarlayarak haksız kazanç temin etmekten ve  gençleri zehirlemekten” adliyeye sevk edildi. Ü.T ve MT Cumhuriyet Savcısının tutuklama talebiyle gönderildikleri mahkemece tutuklanarak Salihli Ceza evine gönderildi. 
Manisa Emniyetinden uyuşturucu tacirlerine çiftlik baskını. 9.620 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Uyuşturucu tacirleri hayvan ve tarım işi yapılan çiftlikte, uzun süredir uyuşturucu üretiyordu.

HABER MERKEZİ

Manisa Emniyet Müdürü Kom Şubesi ve Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu tacirlerine yönelik ortaklaşa düzenledikleri uyuşturucu operasyonunda Taytanlı mahallesindeki Ü.T ve M.T isimli kişilere ait çiftliklerinde, piyasaya sürülmeye hazır hale getirilmiş 9.620 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi birimleri uzun süredir takibe aldıkları Ü.T ve M.T isimli kişilerin piyasada uyuşturucu sevkiyatı yaptığını belirledi. Kişiler üzerinde istihbarat ağlarını genişleten KOM Şubesinin Narkotik birimleri ve Salihli ilçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak, Taytanlı Mahallesi’nde bulunan çiftlikten uyuşturucuların sabah 06:00'da sevkiyat edileceği ihbarıyla birlikte ilgili çiftliğe baskın düzenledi.
Uyuşturucu tacirlerini ellerindeki 9.620 kilogram uyuşturucuları suçüstü ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre Uyuşturucu tacirleri hayvan ve tarım işi yapılan çiftlikte, uzun süredir uyuşturucu üretiyordu. Şüpheliler Ü.T ve M.T emniyette tamamlanan ifadelerinin ardından haklarında düzenlenen “uyuşturucu üretmek, ürettikleri uyuşturucuları pazarlayarak haksız kazanç temin etmekten ve  gençleri zehirlemekten” adliyeye sevk edildi.
Ü.T ve MT Cumhuriyet Savcısının tutuklama talebiyle gönderildikleri mahkemece tutuklanarak Salihli Ceza evine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.