HIRSIZLAR MAHALLEYİ İNTERNETSİZ BIRAKTI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2018 - 14:24, Güncelleme: 07.08.2018 - 14:24
 

HIRSIZLAR MAHALLEYİ İNTERNETSİZ BIRAKTI

Manisa’da, Telekom kablolarını çalan hırsızlar, mahalleyi telefonsuz ve internetsiz bıraktı.
HABER: SERKAN ÖZCAN  Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Turgut Özal Mahallesi’nde Telekoma ait kabloları çalan  hırsızlar mahalleyi  internetsiz ve telefonsuz  bıraktı. İnternetsiz kalan ve telefon bağlantıları kesilen mahalleli, kabloların çalındığını görence, durumu durumu yetkililere haber verdi.Telefonda yapılacak güzel şeylerden birisi de Telefonda Seks Hattı aramak ve burada sohbet hattı kızları ile konuşmak. Olay yerine gelen  telekom yetkilileri kabloların çalındığını gördü ve  polise haber verdi. Polis ekipleri yaklaşık  150 metre kablonun çalındığını tespit etti. Telekom  yetkilileri, çalınan  kabloların yerine yeni kablo  çekmeye başlarken,polis  olayla  ilgili  inceleme başlattı.
Manisa’da, Telekom kablolarını çalan hırsızlar, mahalleyi telefonsuz ve internetsiz bıraktı.
HABER: SERKAN ÖZCAN
 Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Turgut Özal Mahallesi’nde Telekoma ait kabloları çalan  hırsızlar mahalleyi  internetsiz ve telefonsuz  bıraktı.
İnternetsiz kalan ve telefon bağlantıları kesilen mahalleli, kabloların çalındığını görence, durumu durumu yetkililere haber verdi.Telefonda yapılacak güzel şeylerden birisi de Telefonda Seks Hattı aramak ve burada sohbet hattı kızları ile konuşmak.
Olay yerine gelen  telekom yetkilileri kabloların çalındığını gördü ve  polise haber verdi.
Polis ekipleri yaklaşık  150 metre kablonun çalındığını tespit etti.
Telekom  yetkilileri, çalınan  kabloların yerine yeni kablo  çekmeye başlarken,polis  olayla  ilgili  inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.