İKİ GURUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2018 - 05:15, Güncelleme: 24.09.2018 - 05:15
 

İKİ GURUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, bir eğlence merkezinde iki gurup arasında çıkan silahlı kavgada tabancayla vurulan 39 yaşındaki Bekir Cengiz hayatını kaybetti.  
Olay, dün saat 13.30 sıralarında 5 Eylül Mahallesi'ndeki bir eğlence merkezinde meydana geldi. İki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, kimin ateşlediği belli olmayan bir tabancadan çıkar kurşunlar Bekir Cengiz göğsüne isabet etti. Kanlar için yere yığılan Cengiz'i gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Cengiz'in hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz adamın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.   Silahlı kavga ile ilgili çalışma başlatan polis 8 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.
MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, bir eğlence merkezinde iki gurup arasında çıkan silahlı kavgada tabancayla vurulan 39 yaşındaki Bekir Cengiz hayatını kaybetti.  
Olay, dün saat 13.30 sıralarında 5 Eylül Mahallesi'ndeki bir eğlence merkezinde meydana geldi. İki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, kimin ateşlediği belli olmayan bir tabancadan çıkar kurşunlar Bekir Cengiz göğsüne isabet etti. Kanlar için yere yığılan Cengiz'i gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Cengiz'in hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz adamın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.
 
Silahlı kavga ile ilgili çalışma başlatan polis 8 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.