İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ TACİZ ETTİĞİ İDDİASIYLA DARP EDİLEN ŞAHIS TUTUKLANDI!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2018 - 12:36, Güncelleme: 17.10.2018 - 12:36
 

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ TACİZ ETTİĞİ İDDİASIYLA DARP EDİLEN ŞAHIS TUTUKLANDI!

Manisa’da bir ilkokulun önünde ve içerisinde çocukları taciz ettiği iddia edilen ve vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen 44 yaşındaki şahıs, bugün mahkemeye sevk edildi. Şahsın tutuklandığı bildirildi.  
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay dün öğle saatlerinde Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan bir ilköğretim okulunun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; daha önceleri de 7 yaşındaki 1.sınıf öğrencisi olan kız  çocuğunu rahatsız ettiğini öğrenen minik  kızın ailesi okul önünde şahsı beklemeye başladı. Minik kız çocuğu parkta oynarken yanına yaklaşan İ.M.(44) isimli şahıs, tekrar kız çocuğunu iddiaya göre taciz etmeye başladı. Durumu gören vatandaşlar tacizciye saldırdı. Vatandaşlar tarafından linç edilmek isteyen şahıs olay yerine gelen polis ekiplerince kalabalığın arasından güçlükle çıkarıldı. Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporu alınan şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, minik kızın beyanına göre ‘’benim yanıma her yaklaştığında senin dedeni tanıyorum’’ dediği öne sürüldü. Bugün mahkemeye sevk edilen şahsın, tutuklandığı bildirildi. HABERİN GEÇMİŞİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN...
Manisa’da bir ilkokulun önünde ve içerisinde çocukları taciz ettiği iddia edilen ve vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen 44 yaşındaki şahıs, bugün mahkemeye sevk edildi. Şahsın tutuklandığı bildirildi.  
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay dün öğle saatlerinde Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan bir ilköğretim okulunun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; daha önceleri de 7 yaşındaki 1.sınıf öğrencisi olan kız  çocuğunu rahatsız ettiğini öğrenen minik  kızın ailesi okul önünde şahsı beklemeye başladı. Minik kız çocuğu parkta oynarken yanına yaklaşan İ.M.(44) isimli şahıs, tekrar kız çocuğunu iddiaya göre taciz etmeye başladı. Durumu gören vatandaşlar tacizciye saldırdı. Vatandaşlar tarafından linç edilmek isteyen şahıs olay yerine gelen polis ekiplerince kalabalığın arasından güçlükle çıkarıldı. Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporu alınan şahıs ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, minik kızın beyanına göre ‘’benim yanıma her yaklaştığında senin dedeni tanıyorum’’ dediği öne sürüldü. Bugün mahkemeye sevk edilen şahsın, tutuklandığı bildirildi.

HABERİN GEÇMİŞİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.