KAYIP VATANDAŞ ORMANLIK ALANDA ÖLÜ BULUNDU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2019 - 15:06, Güncelleme: 30.08.2019 - 15:06
 

KAYIP VATANDAŞ ORMANLIK ALANDA ÖLÜ BULUNDU

Manisa'nın Akhisar ilçesinde kayıp olarak aranan İbrahim Kaya, ormanlık alanda ölü olarak bulundu.
Olay, Akhisar ilçesi Gökçeler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ekipleri kayıp İbrahim Kaya'nın bulunması için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonrasında İbrahim Kaya’nın en son üvey amcası M.Y. ile telefonda görüştüğü tespit edildi. Bu bilgi doğrultusunda M.Y. ekipler tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.Y., İbrahim Kaya’nın eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ederek, Kaya'yı Gökçeler Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alana götürerek burada sopa ile öldüresiye dövdüğünü anlattığı. Jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda yapılan incelemede şahsın dövülerek öldürülmüş bir halde bulduğu aktarıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
Manisa'nın Akhisar ilçesinde kayıp olarak aranan İbrahim Kaya, ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

Olay, Akhisar ilçesi Gökçeler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ekipleri kayıp İbrahim Kaya'nın bulunması için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonrasında İbrahim Kaya’nın en son üvey amcası M.Y. ile telefonda görüştüğü tespit edildi. Bu bilgi doğrultusunda M.Y. ekipler tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.Y., İbrahim Kaya’nın eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ederek, Kaya'yı Gökçeler Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alana götürerek burada sopa ile öldüresiye dövdüğünü anlattığı. Jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda yapılan incelemede şahsın dövülerek öldürülmüş bir halde bulduğu aktarıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.