Kırkağaç’ta tehlike oluşturan baca yıkıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2020 - 15:52, Güncelleme: 18.03.2020 - 15:52
 

Kırkağaç’ta tehlike oluşturan baca yıkıldı

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA YAŞANAN DEPREMDE HASAR GÖREN VE TEHLİKE ARZ EDEN KIRKAĞAÇ İLÇESİ BAKIR MAHALLESİ’NDEKİ YAĞ VE ÇIRÇIR FABRİKASININ BACASI, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE YIKILDI.
Geçtiğimiz aylarda yaşanan depremde hasar gören ve tehlike arz eden Kırkağaç ilçesi Bakır Mahallesi’ndeki yağ ve çırçır fabrikasının bacası, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı. Kırkağaç ilçesi Bakır Mahallesi’nde bulunan, bölgenin ilk yağ ve çırçır fabrikasının, bacası geçtiğimiz aylarda yaşanan depremde hasar gördü. Vatandaşların can güvenliği açısından tehlike arz eden baca, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkıldı. Yıkım işlemini Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan ve Bakır Mahalle Muhtarı Sait İnan da takip etti. Gerekli önlemlerin alınmasının ardından, baca kontrollü bir şekilde yıkıldı.
GEÇTİĞİMİZ AYLARDA YAŞANAN DEPREMDE HASAR GÖREN VE TEHLİKE ARZ EDEN KIRKAĞAÇ İLÇESİ BAKIR MAHALLESİ’NDEKİ YAĞ VE ÇIRÇIR FABRİKASININ BACASI, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE YIKILDI.

Geçtiğimiz aylarda yaşanan depremde hasar gören ve tehlike arz eden Kırkağaç ilçesi Bakır Mahallesi’ndeki yağ ve çırçır fabrikasının bacası, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Kırkağaç ilçesi Bakır Mahallesi’nde bulunan, bölgenin ilk yağ ve çırçır fabrikasının, bacası geçtiğimiz aylarda yaşanan depremde hasar gördü. Vatandaşların can güvenliği açısından tehlike arz eden baca, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkıldı. Yıkım işlemini Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan ve Bakır Mahalle Muhtarı Sait İnan da takip etti. Gerekli önlemlerin alınmasının ardından, baca kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.