KIŞLADA YANGIN PANİĞİ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2018 - 09:26, Güncelleme: 05.06.2018 - 09:26
 

KIŞLADA YANGIN PANİĞİ

Geçtiğimiz Mayıs-Haziran aylarında bir askeri ölümüyle yüzlerce askerin zehirlenmesiyle son bulan zehirlenmelerin yaşandığı 1.Piyade Er Eğitim Tugayına bağlı Albay Arif Seyhun Kışlasında bu kez de yangın paniği yaşandı.
300 metrelik atış poligonunda otların tutuşmasıyla meydana gelen yangına Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının ekipleri jet hızıyla müdahale ederek yangının Spil dağındaki ormanlık alana sıçraması son anda önlendi. Öğle saatlerinde 112 Acil Komuta merkezinde kışladan yapılan yangın ihbarıyla birlikte itfaiye ekipleri Albay Arif Seyhun Kışlasına İzmir Caddesi ve Mimar Sinan Bulvarı üzerinden giriş yaptı. Atış poligonundaki yangına önce atış poligonunda bulunan askerler müdahale ettiği sırada Polis de hareketlendi. Kışladaki yangına itfaiye ekipleri iki koldan müdahale bulundu. Atış poligonunda yaşanan yangında otların atılmış olan sigara izmaritten kaynaklandığı belirtildi.
Geçtiğimiz Mayıs-Haziran aylarında bir askeri ölümüyle yüzlerce askerin zehirlenmesiyle son bulan zehirlenmelerin yaşandığı 1.Piyade Er Eğitim Tugayına bağlı Albay Arif Seyhun Kışlasında bu kez de yangın paniği yaşandı.

300 metrelik atış poligonunda otların tutuşmasıyla meydana gelen yangına Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının ekipleri jet hızıyla müdahale ederek yangının Spil dağındaki ormanlık alana sıçraması son anda önlendi.

Öğle saatlerinde 112 Acil Komuta merkezinde kışladan yapılan yangın ihbarıyla birlikte itfaiye ekipleri Albay Arif Seyhun Kışlasına İzmir Caddesi ve Mimar Sinan Bulvarı üzerinden giriş yaptı. Atış poligonundaki yangına önce atış poligonunda bulunan askerler müdahale ettiği sırada Polis de hareketlendi.

Kışladaki yangına itfaiye ekipleri iki koldan müdahale bulundu. Atış poligonunda yaşanan yangında otların atılmış olan sigara izmaritten kaynaklandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.