KREDİ ÇETESİ MANİSA’DA YAKALANDI  

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2018 - 08:57, Güncelleme: 20.12.2018 - 08:57
 

KREDİ ÇETESİ MANİSA’DA YAKALANDI  

Kolay kredi kullandırma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran 6 kişi Manisa’da yakalandı.
HABER: SERKAN ÖZCAN İzmir, Batman ve Diyarbakır’da kolay kredi kullandırma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran O.G, C.K, R.K, M.F.Y, M.H.E, M.K., Manisa’nın Salihli ilçesinde asayiş şube ekiplerince gözaltına alındı. 400 bin TL civarında para topladıkları öğrenilen şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edildi.   DOLANDIRICILARDAN ‘KOLAY KREDİ’ VAADİ Zanlıların, sosyal medya sitelerinde ‘Kolay kredi’ başlıklarıyla sayfalar açtıkları, kredi vaadiyle çok sayıda vatandaşı dolandırdığı ifade edildi. Salihli’de yakalanan şüphelilerin yakalandığı araçta, Konya’ya kredi başvurusu vaadiyle götürülen bir vatandaşın da bulunduğu tespit edildi.    
Kolay kredi kullandırma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran 6 kişi Manisa’da yakalandı.
HABER: SERKAN ÖZCAN
İzmir, Batman ve Diyarbakır’da kolay kredi kullandırma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran O.G, C.K, R.K, M.F.Y, M.H.E, M.K., Manisa’nın Salihli ilçesinde asayiş şube ekiplerince gözaltına alındı. 400 bin TL civarında para topladıkları öğrenilen şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edildi.
 
DOLANDIRICILARDAN ‘KOLAY KREDİ’ VAADİ
Zanlıların, sosyal medya sitelerinde ‘Kolay kredi’ başlıklarıyla sayfalar açtıkları, kredi vaadiyle çok sayıda vatandaşı dolandırdığı ifade edildi. Salihli’de yakalanan şüphelilerin yakalandığı araçta, Konya’ya kredi başvurusu vaadiyle götürülen bir vatandaşın da bulunduğu tespit edildi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.