Kuyuya düşen yaban domuzları kurtarıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2021 - 18:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:04
 

Kuyuya düşen yaban domuzları kurtarıldı

Manisa’nın Soma ilçesinde su kuyusuna düşen 2 yaban domuzu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından kurtarıldı.
Manisa’nın Soma ilçesine bağlı Akçaavlu Mahallesi’nde vatandaşlar, su kuyusu içerisinde 2 yaban domuzu olduğunu fark etti. Durumun Manisa Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlilerine bildirilmesi sonrasında harekete geçen ekipler su kuyusu içerisinde bulunan 2 yaban domuzunu kurtarmak için çalışmalara başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma İtfaiye Amirliği ekipleriyle beraber yaban domuzlarını kuyudan kurtaran ekipler, domuzları doğaya saldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü bu tür durumların önüne geçilmesi amacıyla vatandaşların su kuyuları çevresinde gerekli önlemin alınmasını istedi.
Manisa’nın Soma ilçesinde su kuyusuna düşen 2 yaban domuzu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından kurtarıldı.

Manisa’nın Soma ilçesine bağlı Akçaavlu Mahallesi’nde vatandaşlar, su kuyusu içerisinde 2 yaban domuzu olduğunu fark etti. Durumun Manisa Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlilerine bildirilmesi sonrasında harekete geçen ekipler su kuyusu içerisinde bulunan 2 yaban domuzunu kurtarmak için çalışmalara başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma İtfaiye Amirliği ekipleriyle beraber yaban domuzlarını kuyudan kurtaran ekipler, domuzları doğaya saldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü bu tür durumların önüne geçilmesi amacıyla vatandaşların su kuyuları çevresinde gerekli önlemin alınmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.