Lise öğrencisi bıçaklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2019 - 17:24, Güncelleme: 28.10.2019 - 17:24
 

Lise öğrencisi bıçaklandı

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Lise Öğrencisi Bıçaklandı.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir lise öğrencisi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı. Cumhuriyet Mahallesi Akçakmak yolunda arkadaşlarıyla yürüyen 17 yaşındaki lise öğrencisi B.C.G., önlerini kesen kimliği belirsiz bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile B.C.G., bacağından bıçaklandı. Yaralı öğrenci olay yerine çağrılan 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Lise Öğrencisi Bıçaklandı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir lise öğrencisi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı.

Cumhuriyet Mahallesi Akçakmak yolunda arkadaşlarıyla yürüyen 17 yaşındaki lise öğrencisi B.C.G., önlerini kesen kimliği belirsiz bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile B.C.G., bacağından bıçaklandı. Yaralı öğrenci olay yerine çağrılan 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis, olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.