MAKAS ATARAK YOKUŞTAN İNEN TIR BARİYERLERE ÇARPTI 

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 15:48, Güncelleme: 19.06.2019 - 15:48
 

MAKAS ATARAK YOKUŞTAN İNEN TIR BARİYERLERE ÇARPTI 

Makas atarak yokuştan inen tır sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç bariyerlere çarptı. 
Kaza, Manisa’nın Kula ilçesinde, İzmir-Ankara D300 karayolu Kavacık rampalarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir istikametinden Kula istikametine seyir halinde olan Ukrayna uyruklu Sergiy Berezhnyy idaresindeki XB-389-BX kupa plakalı tır, Kavacık rampalarına geldiğinde makas attığı sırada sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, bariyerlere çarptı. Bir müddet bariyerleri sürükleyerek ilerleyen tır, yaklaşık 15 metre ilerledikten sonra durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis, jandarma ve karayolları ekibi sevk edildi. Ukraynalı tır sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza nedeniyle İzmir-Ankara D300 karayolunun Uşak istikametine trafik akışı bir süre dururken, tırın kaldırılması esnasında karayolu trafiğe kapatıldı. Olay yerinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, karayolları ekipleri kaza bölgesinde kumlama ve işaretleme çalışmaları yaptı. Tırı kaldırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından karayolu yeniden trafiğe açıldı.
Makas atarak yokuştan inen tır sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç bariyerlere çarptı. 
Kaza, Manisa’nın Kula ilçesinde, İzmir-Ankara D300 karayolu Kavacık rampalarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir istikametinden Kula istikametine seyir halinde olan Ukrayna uyruklu Sergiy Berezhnyy idaresindeki XB-389-BX kupa plakalı tır, Kavacık rampalarına geldiğinde makas attığı sırada sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, bariyerlere çarptı. Bir müddet bariyerleri sürükleyerek ilerleyen tır, yaklaşık 15 metre ilerledikten sonra durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis, jandarma ve karayolları ekibi sevk edildi. Ukraynalı tır sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza nedeniyle İzmir-Ankara D300 karayolunun Uşak istikametine trafik akışı bir süre dururken, tırın kaldırılması esnasında karayolu trafiğe kapatıldı. Olay yerinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, karayolları ekipleri kaza bölgesinde kumlama ve işaretleme çalışmaları yaptı. Tırı kaldırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından karayolu yeniden trafiğe açıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.