Manisa'da bir mahalle karantina altına alındı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2021 - 08:15, Güncelleme: 27.01.2021 - 08:15
 

Manisa'da bir mahalle karantina altına alındı

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı kırsal Arabacıbozköy Mahallesi karantinaya alındı.
Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı kırsal Arabacıbozköy Mahallesi karantinaya alındı. Edinilen bilgiye göre, Akhisar ilçesindeki Arabacıbozköy Mahallesi, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Akhisar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Arabacıbozköy Mahallesi 26 Ocak Salı günü saat 17.00'den itibaren karantina altına alındığı açıklandı. Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada Arabacıbozköy Mahallesi'nde çok sayıda temaslı kişinin de bulunduğu belirtildi. Salgının yayılmasını önlemek maksadıyla mahallenin karantina altına alındığı açıklandı.
Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı kırsal Arabacıbozköy Mahallesi karantinaya alındı.

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı kırsal Arabacıbozköy Mahallesi karantinaya alındı.

Edinilen bilgiye göre, Akhisar ilçesindeki Arabacıbozköy Mahallesi, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı. Akhisar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Arabacıbozköy Mahallesi 26 Ocak Salı günü saat 17.00'den itibaren karantina altına alındığı açıklandı. Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada Arabacıbozköy Mahallesi'nde çok sayıda temaslı kişinin de bulunduğu belirtildi. Salgının yayılmasını önlemek maksadıyla mahallenin karantina altına alındığı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.