Manisa'da bulunan cesedin kimliği belli oldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 12:04, Güncelleme: 10.11.2020 - 12:04
 

Manisa'da bulunan cesedin kimliği belli oldu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dün bulunan ve çürümeye başlayan erkek cesedinin 5 ay önce yaşadıkları tartışma sonrası iki çocuğunun annesi olan eşini karnından vurup felç kalmasına sebep olan ve 5 aydır kayıp olan 38 yaşındaki Mustafa Özdemir'e ait olduğu iddia edildi.
Alaşehir'in Caber Fakılı Mahallesi’nde dün koyun otlatan çobanlar tarafından çürümüş durumda bulunan erkek cesedinin üzerindeki kıyafetlerden yapılan tespitlere göre ve görgü tanıklarının iddialarına göre 5 ay önce eşini karnından vurup felç kalmasına sebep olan ve kendisinden 5 aydır haber alınmayan 38 yaşındaki Mustafa Özdemir'e ait olduğu öne sürüldü. Eşini tabanca ile yaralamıştı Caber Fakılı Mahallesinde yaşayan Mustafa Özdemir yaklaşık 5 ay önce eşi olan ve iki çocuk annesi Ayşe Özdemir’i (35), aralarında çıkan kavga sonucu tabanca ile karnından yaralayarak kayıplara karışmıştı. Korsan taksi arayanlar için istanbul korsan taksi Ayşe Özdemir yaralanma sonucu hastanede tedavi edilmiş, belinden aldığı mermi yarası nedeniyle felç olmuştu. Dün mezar yolu üzerindeki köprü altında koyunlarını otlatan çobanlar tarafından bulunan ve çürümeye başlayan erkek cesedinin üzerindeki kıyafetlerden ve görgü tanıklarının iddialarından 5 aydır kayıp olan Mustafa Özdemir’e ait olduğu öne sürüldü. Adli Tıpta cesedin kimliğiyle ilgili çalışma devam ederken jandarmanın da olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dün bulunan ve çürümeye başlayan erkek cesedinin 5 ay önce yaşadıkları tartışma sonrası iki çocuğunun annesi olan eşini karnından vurup felç kalmasına sebep olan ve 5 aydır kayıp olan 38 yaşındaki Mustafa Özdemir'e ait olduğu iddia edildi.

Alaşehir'in Caber Fakılı Mahallesi’nde dün koyun otlatan çobanlar tarafından çürümüş durumda bulunan erkek cesedinin üzerindeki kıyafetlerden yapılan tespitlere göre ve görgü tanıklarının iddialarına göre 5 ay önce eşini karnından vurup felç kalmasına sebep olan ve kendisinden 5 aydır haber alınmayan 38 yaşındaki Mustafa Özdemir'e ait olduğu öne sürüldü.

Eşini tabanca ile yaralamıştı

Caber Fakılı Mahallesinde yaşayan Mustafa Özdemir yaklaşık 5 ay önce eşi olan ve iki çocuk annesi Ayşe Özdemir’i (35), aralarında çıkan kavga sonucu tabanca ile karnından yaralayarak kayıplara karışmıştı. Korsan taksi arayanlar için istanbul korsan taksi Ayşe Özdemir yaralanma sonucu hastanede tedavi edilmiş, belinden aldığı mermi yarası nedeniyle felç olmuştu. Dün mezar yolu üzerindeki köprü altında koyunlarını otlatan çobanlar tarafından bulunan ve çürümeye başlayan erkek cesedinin üzerindeki kıyafetlerden ve görgü tanıklarının iddialarından 5 aydır kayıp olan Mustafa Özdemir’e ait olduğu öne sürüldü. Adli Tıpta cesedin kimliğiyle ilgili çalışma devam ederken jandarmanın da olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.