Manisa'da eşiyle tartışan adam intihar etmek istedi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2019 - 08:42, Güncelleme: 13.03.2019 - 08:42
 

Manisa'da eşiyle tartışan adam intihar etmek istedi

Manisa’da bir kişi, yapımı devam eden bir okulun 4. katında bulunan pencereye çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Sakarya Mahallesi Uzunyol Caddesi üzerinde bulunan Şehitler Ortaokulu bahçesinde ek bina olarak yapımı devam eden inşaatın 4. katında meydana geldi.Cinselliğin tadına varmayı sağlayan Kadınlarla Cinsel Sohbet hattında, bayan numaraları alabilir ve konuşabilirsiniz. Edinilen bilgiye göre; mahkeme kararı ile eşinden uzaklaşma cezası alan 40 yaşlarındaki şahıs eşinin evine geldi. Eşiyle tartışan adam tekrar ret edilmesinin ardından evinin yakınlarına bulunan okul inşaatın 4. katında bulunan pencereye çıkarak kendisini aşağıya atmak istedi. Durum üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa süre içinde olay yerine giden polis ekipleri inşaata çıkarak atlamak isteyen şahısın bir anlık dalgınlığından yararlanarak, şahısı yakaladı. Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri şahısı alarak tedavisi için Ruh Sağlığı Hastanesine kaldırdı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Manisa’da bir kişi, yapımı devam eden bir okulun 4. katında bulunan pencereye çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Sakarya Mahallesi Uzunyol Caddesi üzerinde bulunan Şehitler Ortaokulu bahçesinde ek bina olarak yapımı devam eden inşaatın 4. katında meydana geldi.Cinselliğin tadına varmayı sağlayan Kadınlarla Cinsel Sohbet hattında, bayan numaraları alabilir ve konuşabilirsiniz.

Edinilen bilgiye göre; mahkeme kararı ile eşinden uzaklaşma cezası alan 40 yaşlarındaki şahıs eşinin evine geldi. Eşiyle tartışan adam tekrar ret edilmesinin ardından evinin yakınlarına bulunan okul inşaatın 4. katında bulunan pencereye çıkarak kendisini aşağıya atmak istedi.
Durum üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Kısa süre içinde olay yerine giden polis ekipleri inşaata çıkarak atlamak isteyen şahısın bir anlık dalgınlığından yararlanarak, şahısı yakaladı.
Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri şahısı alarak tedavisi için Ruh Sağlığı Hastanesine kaldırdı.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.