MANİSA'DA FİLM GİBİ KOVALAMACA

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2018 - 18:06, Güncelleme: 07.04.2018 - 18:06
 

MANİSA'DA FİLM GİBİ KOVALAMACA

Manisa’da  film gibi  kovalamaca! Şüpheli şahıs  ve polis arasındaki  kovalamaca Horozköy’de son buldu.
HABER:SERKAN ÖZCAN  Olay  Manisa İzmir Yolu sabuncu belinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmir’den Manisa Yönüne seyir halinde olan  32 EH ...  plakalı  otomobil sürücüsü dur  ihtarına  uymadı. Bunun  üzerine  bölgede bulunan   trafik ekipleri  ile  kovalamaca başladı. KOVALAMACA MANİSADA’DA SÜRDÜ Trafik  polisleri ve şüpheli  şahıs arasında  kovalamaca Manisaya’ya kadar devam etti. Kaçan otomobilin plakası  telsiz  ile   Asayiş Ekiplerine   bildirildi. Çok sayıda asayiş ekibi şüpheli şahısı Manisa şehir merkezi kovalamasının ardından yakaladı. POLİS TİCARİ TAKSİ  İLE   ŞÜPHELİ ŞAHISI YAKALADI Öte yandan çevre yolu üzerinden yeni garaj kavşağına kaçan  şüpheli şahıs yolu trafiğe kapatmak isteyen bir polis memurunun üzerine    otomobili sürerek tekrar  yine kaçmayı başardı.  Yoldan geçen bir  ticari taksiyi durduran polis memuru kaçan şahısın arkasından  ticari taksi  ile  kovalayarak  Horozköy caddesi üzerinde  otomobili sıkıştırmasının ardından  durdurmayı başardı. Olay yerine  çok sayıda  polis ekibi sevk edilirken,kaçan şahısın ehliyetsiz  olduğu ve  otomobilin evrakları eksik  olduğu  için kaçtığı  öğrenildi. Gözaltına alınan şahıs  polis merkezine  ifadesi alınmak  üzere  polis merkezine götürülürken,otomobil ise  çakici  ile  otoparka çekildi.
Manisa’da  film gibi  kovalamaca! Şüpheli şahıs  ve polis arasındaki  kovalamaca Horozköy’de son buldu.

HABER:SERKAN ÖZCAN

 Olay  Manisa İzmir Yolu sabuncu belinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre İzmir’den Manisa Yönüne seyir halinde olan  32 EH ...  plakalı  otomobil sürücüsü dur  ihtarına  uymadı.
Bunun  üzerine  bölgede bulunan   trafik ekipleri  ile  kovalamaca başladı.

KOVALAMACA MANİSADA’DA SÜRDÜ
Trafik  polisleri ve şüpheli  şahıs arasında  kovalamaca Manisaya’ya kadar devam etti.
Kaçan otomobilin plakası  telsiz  ile   Asayiş Ekiplerine   bildirildi.
Çok sayıda asayiş ekibi şüpheli şahısı Manisa şehir merkezi kovalamasının ardından yakaladı.

POLİS TİCARİ TAKSİ  İLE   ŞÜPHELİ ŞAHISI YAKALADI
Öte yandan çevre yolu üzerinden yeni garaj kavşağına kaçan  şüpheli şahıs yolu trafiğe kapatmak isteyen bir polis memurunun üzerine    otomobili sürerek tekrar  yine kaçmayı başardı.
 Yoldan geçen bir  ticari taksiyi durduran polis memuru kaçan şahısın arkasından  ticari taksi  ile  kovalayarak  Horozköy caddesi üzerinde  otomobili sıkıştırmasının ardından  durdurmayı başardı.
Olay yerine  çok sayıda  polis ekibi sevk edilirken,kaçan şahısın ehliyetsiz  olduğu ve  otomobilin evrakları eksik  olduğu  için kaçtığı  öğrenildi.
Gözaltına alınan şahıs  polis merkezine  ifadesi alınmak  üzere  polis merkezine götürülürken,otomobil ise  çakici  ile  otoparka çekildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.