Manisa'da iş yerinde çıkan yangın korkuttu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2021 - 12:01, Güncelleme: 28.01.2021 - 12:01
 

Manisa'da iş yerinde çıkan yangın korkuttu

Manisa'da hac malzemeleri satışı yapan bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Yoğun dumandan etkilenen bir kişiye sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti.
Edinilen bilgiye göre yangın, Şehzadeler ilçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde hac malzemeleri satışı yapan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerinin ikinci katından dumanlar çıktığını fark eden çalışanlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre içerisinde yangın söndürülürken, dumanın tahliyesi için itfaiye ekipleri yoğun çaba gösterdi. Dumandan bir iş yeri çalışanı etkilenirken, sağlık ekipleri tarafından ambulansta müdahale edilen çalışanın durumunun iyi olduğu öğrenildi.Telefonda Sohbet Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.
Manisa'da hac malzemeleri satışı yapan bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Yoğun dumandan etkilenen bir kişiye sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre yangın, Şehzadeler ilçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde hac malzemeleri satışı yapan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerinin ikinci katından dumanlar çıktığını fark eden çalışanlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre içerisinde yangın söndürülürken, dumanın tahliyesi için itfaiye ekipleri yoğun çaba gösterdi. Dumandan bir iş yeri çalışanı etkilenirken, sağlık ekipleri tarafından ambulansta müdahale edilen çalışanın durumunun iyi olduğu öğrenildi.Telefonda Sohbet Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.