Manisa'da motosiklet zeytin bahçesine uçtu  

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2019 - 13:19, Güncelleme: 14.05.2019 - 13:19
 

Manisa'da motosiklet zeytin bahçesine uçtu  

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir motosikletin zeytin bahçesine düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
 Kaza Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre plakası olmayan motosiklet sürücüsü Muzaffer Çalı (32) direksiyon hakimiyetini kaybedince yolda savruldu. Yolda savrulan motosiklet daha sonra yol kenarında bulunan zeytinliğe düştü. Motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan M.G., 112 acil Servis ekiplerine haber vererek yardım istedi. Olay yerine gelen ekiplerce kaskı bulunmayan Muzaffer Çalı'nın öldüğü belirlendi. Yaralanan M.G. ise hastaneye kaldırıldı.    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir motosikletin zeytin bahçesine düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
 Kaza Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre plakası olmayan motosiklet sürücüsü Muzaffer Çalı (32) direksiyon hakimiyetini kaybedince yolda savruldu. Yolda savrulan motosiklet daha sonra yol kenarında bulunan zeytinliğe düştü. Motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan M.G., 112 acil Servis ekiplerine haber vererek yardım istedi. Olay yerine gelen ekiplerce kaskı bulunmayan Muzaffer Çalı'nın öldüğü belirlendi. Yaralanan M.G. ise hastaneye kaldırıldı. 
  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.