MANİSA'DA ORMAN YANGINI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2018 - 06:45, Güncelleme: 20.08.2018 - 06:45
 

MANİSA'DA ORMAN YANGINI

MANİSA'nın Kırkağaç ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 45 dekarlık alan zarar gördü.
Kırkağaç ilçesi Bademli Mahallesi Başaran mevkiindeki ormanlık alanda, dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Yükselen dumanları gören bölge sakinleri, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine İzmir, Balıkesir ve Manisa'dan bölgeye sevk edilen toplam 30 itfaiye ve 5 dozer ile alevlere müdahale edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın, yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alındı.   Yaklaşık 45 dekar ormanın zarar gördüğü yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.  
MANİSA'nın Kırkağaç ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 45 dekarlık alan zarar gördü.
Kırkağaç ilçesi Bademli Mahallesi Başaran mevkiindeki ormanlık alanda, dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Yükselen dumanları gören bölge sakinleri, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine İzmir, Balıkesir ve Manisa'dan bölgeye sevk edilen toplam 30 itfaiye ve 5 dozer ile alevlere müdahale edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın, yaklaşık 4 saat sonra kontrol altına alındı.
 
Yaklaşık 45 dekar ormanın zarar gördüğü yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.