Manisa'da ormanlık alanda yangın

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2020 - 16:14, Güncelleme: 30.06.2020 - 16:14
 

Manisa'da ormanlık alanda yangın

Spil Dağı Milli Parkının eteklerinde bulunan Topkale mevkisinde ormanlık alanda yangın çıktı.      Manisa'nın Spil Dağı ile birleştiği noktada bulunan Topkale mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi ve Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler müdahale ediyor. Yangından çıkan alevler şehir merkezinden de gözükürken vatandaşlar yangını korkuyla izledi.

Spil Dağı Milli Parkının eteklerinde bulunan Topkale mevkisinde ormanlık alanda yangın çıktı.   
  Manisa'nın Spil Dağı ile birleştiği noktada bulunan Topkale mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi ve Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler müdahale ediyor. Yangından çıkan alevler şehir merkezinden de gözükürken vatandaşlar yangını korkuyla izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.