MANİSA'DA OTOMOBİL DEVRİLDİ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2018 - 07:42, Güncelleme: 01.10.2018 - 07:42
 

MANİSA'DA OTOMOBİL DEVRİLDİ

Manisa'da kontrolden çıkan otomobil yoldan çıkarak devrildi, kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.  
  Kaza, Salihli-Köprübaşı yolu Sindel Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Köprübaşı yönünden Salihli yönüne gitmekte olan Mücahit Temel (33) yönetimindeki 45 ABA 270 plakalı otomobil, Sindel Mahallesi yakınlarında yoldan çıkarak devrildi. Kazada, otomobilde yolcu olarak Fadime Evder (54) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Mücahit Temel ile Mesut Evder (56) ve Canan Temel (31) yaralandı.   Yaralılar, olay yerindeki müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
Manisa'da kontrolden çıkan otomobil yoldan çıkarak devrildi, kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.  
  Kaza, Salihli-Köprübaşı yolu Sindel Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Köprübaşı yönünden Salihli yönüne gitmekte olan Mücahit Temel (33) yönetimindeki 45 ABA 270 plakalı otomobil, Sindel Mahallesi yakınlarında yoldan çıkarak devrildi. Kazada, otomobilde yolcu olarak Fadime Evder (54) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Mücahit Temel ile Mesut Evder (56) ve Canan Temel (31) yaralandı.
  Yaralılar, olay yerindeki müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.