MANİSA'DAKİ AZILI HIRSIZLAR TUTUKLANDI!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2017 - 20:14, Güncelleme: 02.02.2017 - 20:14
 

MANİSA'DAKİ AZILI HIRSIZLAR TUTUKLANDI!

Manisa'da iş adamlarına yönelik yapılan hırsızlık operasyonlarının zanlıları yakalandı. Nefes kesen operasyonla yakalanan zanlıların üzerinden 60 BİN TL para, bir miktar dolar ve telsiz ele geçirildi.
Olay, geçtiğimiz günlerde Manisa’nın Yunusemre İlçesi Bahri Sarıtepe Caddesi üzerinde meydana geldi. Küçük Sanayi Sitesi civarındaki bankalardan çıkan iş adamlarını izleyen hırsızlar, bir aracın içerisinde bulunan yaklaşık 100 BİN TL parayı çalarak 35 plakalı bir araca binip kayıplara karıştılar.  Olay yerinde İnceleme yapan Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldılar. Eşkâlleri tespit edilen şahısların İzmir İline kaçtıkları belirlendi.  HIRSIZLAR TÜRK DEĞİL! Güvenlik kameralarından alınan görüntülerle yüz tarama sisteminden geçirilen hırsızların Gürcistan uyruklu olduğu ortaya çıktı. Sahte kimliklerle otomobil kiralayan şahıslar Manisa'dan çaldıkları paralarla İzmir iline giderek kayıplara karıştı.  İZMİR'DEN KONYA'YA UZANAN OPERASYON Polis ekipleri şahısların izini bularak takibe aldı. Zanlılar İzmir'den Konya iline doğru harekete geçti. Manisa polisi şahısları gizli bir şekilde takip etmeye devam etti. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de Manisa polisi ile ortak hareket ederek araç içerisinde bulunan 4 zanlıyı yapılan operasyonla kıskıvrak yakaladı. Şahısların üzerinden 60 BİN TL, bir miktar dolar ve telsiz ele geçirildi. Gürcistan uyruklu 4 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.  
Manisa'da iş adamlarına yönelik yapılan hırsızlık operasyonlarının zanlıları yakalandı. Nefes kesen operasyonla yakalanan zanlıların üzerinden 60 BİN TL para, bir miktar dolar ve telsiz ele geçirildi.
Olay, geçtiğimiz günlerde Manisa’nın Yunusemre İlçesi Bahri Sarıtepe Caddesi üzerinde meydana geldi. Küçük Sanayi Sitesi civarındaki bankalardan çıkan iş adamlarını izleyen hırsızlar, bir aracın içerisinde bulunan yaklaşık 100 BİN TL parayı çalarak 35 plakalı bir araca binip kayıplara karıştılar. 
Olay yerinde İnceleme yapan Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldılar. Eşkâlleri tespit edilen şahısların İzmir İline kaçtıkları belirlendi. 

HIRSIZLAR TÜRK DEĞİL!
Güvenlik kameralarından alınan görüntülerle yüz tarama sisteminden geçirilen hırsızların Gürcistan uyruklu olduğu ortaya çıktı. Sahte kimliklerle otomobil kiralayan şahıslar Manisa'dan çaldıkları paralarla İzmir iline giderek kayıplara karıştı. 

İZMİR'DEN KONYA'YA UZANAN OPERASYON
Polis ekipleri şahısların izini bularak takibe aldı. Zanlılar İzmir'den Konya iline doğru harekete geçti. Manisa polisi şahısları gizli bir şekilde takip etmeye devam etti. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de Manisa polisi ile ortak hareket ederek araç içerisinde bulunan 4 zanlıyı yapılan operasyonla kıskıvrak yakaladı. Şahısların üzerinden 60 BİN TL, bir miktar dolar ve telsiz ele geçirildi.
Gürcistan uyruklu 4 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.