MANİSA'DAKİ SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2017 - 17:00, Güncelleme: 23.02.2017 - 17:00
 

MANİSA'DAKİ SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Manisa'da 18 ayrı dosyadan aranan suç makinesi jandarma ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Yunusemre İlçe Muradiye Jandarma Komutanlığı ekipleri 18 ayrı dosyası bulunan şahsı yapılan nefes kesen operasyonla kıskıvrak yakaladı. Olay geçtiğimiz gün Muradiye Mahallesi'nde yaşandı.  30 ADET GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ Hırsızlık, dolandırıcılık, yankesicilik gibi suçlardan aranan bir şahıs bu kez sert kayaya çarptı. Muradiye Mahallesi'ne gelen A.Z.(30) isimli şüpheli bir firmadan yüklü miktarda alışveriş yaptı ve parayı ödemeden kayıplara karıştı. Firma yetkilileri dolandırıldıklarını anlayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Yunusemre Jandarma Komutanlığı'na bağlı timler özel bir çalışma yaparak yaklaşık 30 adet kamerayı inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda şahsın kimliği ve adresi tespit edildi. jandarma ekipleri sabahın erken saatlerinde yapılan operasyonla şüpheli A.Z.'nin evine baskın düzenledi. Gözaltına alınan A.Z. Muradiye jandarma Karakoluna getirilerek burada ifadesi alındı. Daha sonra mahkemeye çıkarılan suç makinesi tutuklanarak cezaevine kondu.
Manisa'da 18 ayrı dosyadan aranan suç makinesi jandarma ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Yunusemre İlçe Muradiye Jandarma Komutanlığı ekipleri 18 ayrı dosyası bulunan şahsı yapılan nefes kesen operasyonla kıskıvrak yakaladı. Olay geçtiğimiz gün Muradiye Mahallesi'nde yaşandı. 

30 ADET GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ
Hırsızlık, dolandırıcılık, yankesicilik gibi suçlardan aranan bir şahıs bu kez sert kayaya çarptı. Muradiye Mahallesi'ne gelen A.Z.(30) isimli şüpheli bir firmadan yüklü miktarda alışveriş yaptı ve parayı ödemeden kayıplara karıştı. Firma yetkilileri dolandırıldıklarını anlayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Yunusemre Jandarma Komutanlığı'na bağlı timler özel bir çalışma yaparak yaklaşık 30 adet kamerayı inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda şahsın kimliği ve adresi tespit edildi. jandarma ekipleri sabahın erken saatlerinde yapılan operasyonla şüpheli A.Z.'nin evine baskın düzenledi. Gözaltına alınan A.Z. Muradiye jandarma Karakoluna getirilerek burada ifadesi alındı. Daha sonra mahkemeye çıkarılan suç makinesi tutuklanarak cezaevine kondu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.