Manisa’da hasat kavgası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2019 - 17:08, Güncelleme: 19.12.2019 - 17:08
 

Manisa’da hasat kavgası: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Manisa’nın Salihli İlçesine Bağlı Caferbey Mahallesi’nde Tarla Hasadının Paylaşımı Yüzünden Çiktiği İddia Edilen Bıçaklı Kavgada Yusuf Ocak(fotoğraftaki)ölürken Oğlu Hasan Ocak Ağır Yaralandı.
Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Caferbey Mahallesi’nde tarla hasadının paylaşımı yüzünden çıktığı iddia edilen bıçaklı kavgada baba ölürken, oğlu ağır yaralandı. Olay, Caferbey Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet A. (27) ile aralarında tarla hasadı paylaşımı yüzünden husumet olduğu iddia edilen Yusuf Ocak (48) ve oğlu Hasan Ocak (19) arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mehmet A., yanındaki bıçakla baba ve oğlunu yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yusuf Ocak kurtarılamazken, tedavi altına alınan oğlunun da durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayın ardından yaya olarak kaçan Mehmet A., jandarma ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Manisa’nın Salihli İlçesine Bağlı Caferbey Mahallesi’nde Tarla Hasadının Paylaşımı Yüzünden Çiktiği İddia Edilen Bıçaklı Kavgada Yusuf Ocak(fotoğraftaki)ölürken Oğlu Hasan Ocak Ağır Yaralandı.

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Caferbey Mahallesi’nde tarla hasadının paylaşımı yüzünden çıktığı iddia edilen bıçaklı kavgada baba ölürken, oğlu ağır yaralandı.

Olay, Caferbey Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet A. (27) ile aralarında tarla hasadı paylaşımı yüzünden husumet olduğu iddia edilen Yusuf Ocak (48) ve oğlu Hasan Ocak (19) arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mehmet A., yanındaki bıçakla baba ve oğlunu yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yusuf Ocak kurtarılamazken, tedavi altına alınan oğlunun da durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayın ardından yaya olarak kaçan Mehmet A., jandarma ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.